NEYMAROVA STRANA PRIČE: / Ismijavani Brazilac obrazložio svoje valjanje po terenu

Image
Foto: AFP

Svjetsko prvenstvo u Rusiji nije bilo uspješno za najveće nogometne zvijezde

22.7.2018.
10:46
AFP
VOYO logo

Jedna od nogometnih zvijezda koje su trebale obilježiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali nisu ispunile očekivanja, je Neymar. Brazilac je sa svojom reprezentacijom došao do četvrtfinala, gdje je snažnija bila Belgija, te je tako završio put jednih od favorita za naslov.

Svijet se smijao Brazilcu

Neymar je, ipak, punio prednje stranice svojim ponašanjem – mnogi su smatrali njegove reakcije nakon pretrpljenih prekršaja pretjeranim, te se u jednom trenu stvorila atmosfera ismijavanja Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislite da ja to želim?'

'Da li vi mislite da ja želim trpjeti te prekršaje cijelo vrijeme? Ne, to je bolno. Nakon utakmice moram četiri do pet sati držati led. To je jako komplicirano i tko to nije iskusio nikad neće razumijeti. Vidio sam i ja te šale i prihvatio sam ih kao takve'', odgovorio je svojim kritičarima Neymar, po prenošenju Goala.

'Ne ide to tako'

''Moj je nogomet takav da se moram suočiti licem u lice s protivnikom, moram ga predriblati. Ne mogu doći pred njega i reći 'dragi, oprosti, moram zabiti gol'. Ne ide to tako. Ja moram nešto pokušati, kao i on, a nekad će to završiti prekršajem. Dosta puta sam ja brži i ostali pokušavaju zaustaviti, a tu je onda sudac", zaključio je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo