IMAT ĆE ZVJERSKU EKIPU / Newcastle na zimu kreće u suludu transfer-ofanzivu, stižu zvijezde Man. Uniteda, Cityja, PSG-a. Pogledajte im novih prvih jedanaest

Image
Foto: Profimedia

Govori se i o mogućem dolasku posrnule zvijezde Barcelone, Coutinha, kao i Juventusova veznjaka Ramseyja

11.10.2021.
14:14
Profimedia
VOYO logo

Investicijski fond iz Saudijske Arabije na čijem je čelu princ Mohammed Bin Salman postao je novi vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Newcastle Uniteda objavili su klub i vodstvo lige.

Newcastle, koji je 14 godina bio u vlasništvu Mikea Ashleyja, kupio je konzorcij koji se sastoji od saudijskog investicijskog fonda, PCP Capital Partnersa i braće Davida i Simona Reubena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji vlasnik "Svraka" prodao je klub za 305 milijuna funta, Saudijci će sada držati u rukama 80 posto dionica, a Amanda Staveley i njezina tvrtka PCP Capital, kao i braća Reuben imat će po 10 posto.

Konzorcij vodi saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman, a fond je "težak" čak 430 milijardi dolara čime je Newcastle United postao jedan od najbogatijih klubova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvučna pojačanja

E sada, zimski prijelazni rok nastupa za manje od dva mjeseca, a novi vlasnici već, navodno, intenzivno rade na pojačanjima i već se sada spekulira o desetak igrača koji bi u nadolazeća dva prijelazna roka, odnosno, u malo više od pola godine, mogla stići na St. James Park.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spekulira se o dolasku Raheema Sterlinga, koji ove sezone baš i nije u formi i Pep Guardiola mu više ne vjeruje kao prije. Govori se o Anthonyju Martialu, kojem je valjda već dozlogrdilo biti na klupi u Unitedu, a piše se po engleskim medijima da bi s njim u Newcastle mogli preći i Donny van de Beek, Jesse Lingard i Eric Bailly. Sva trojica nisu prvotimci u Unitedu, a još su uvijek mladi i praktički u naponu snage.

Govori se i o mogućem dolasku posrnule zvijezde Barcelone, Coutinha, kao i Juventusova veznjaka Aarona Ramseyja. Isto tako u vrhu napada mogao bi ih pojačati Mauro Icardi iz PSG-a. BBC se malo poigrao mogućim sastavom Newcastlea u budućnosti i moramo priznati da ne izgleda tako loše i nerealno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo