LOŠE VIJESTI / Nevrijeme prijeti Rijeci, moguća je odgoda utakmice sa Slovačkom: Upaljena su tri alarma!

Image
Foto: Pixsell, ilustracija

Hrvatskoj je dovoljan i bod da prođe kvalifikacije, ali Slovaci imaju imperativ pobjede

15.11.2019.
17:13
Pixsell, ilustracija
VOYO logo

Vremenska prognoza za cijelu Hrvatsku ovih dana nije najbolja - u većem dijelu zemlje svjedočili smo poplavama i ostalim neprilikama koje nastaju zbog previše oborina, ali i vjetra. Ništa drukčije nije ni u Rijeci, gdje bi protiv Slovačke u ključnoj i posljednjoj utakmici kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2020. trebala zaigrati hrvatska nogometna reprezentacija.

Stoga, postoji mogućnost odgode utakmice. To ne bi bilo prvi put. Već smo svjedočili u bližoj i daljoj prošlosti odgodama jer se jednostavno na Kantridi, potom i Rujevici, zbog natopljenog travnjaka nije moglo igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državni hidrometerološki zavod za subotu navečer "upalio" je čak tri alarma za Rijeku. Žuti zbog olujnog vjetra, narančasti zbog mogućeg nevremena i crveni zbog velikih količina kiše koje se očekuju. Nadalje, prema prognozi, očekuje se intenzivna kiša koja će jačati od sredine dana prema večeri.

Jak pljusak zahvatit će Istru, Ćićariju i Matulje dok će Rijeka biti na granici između umjerene i snažne kiše. Teren je dobar i zato je procjena da bi trebao izdržati. No, najavljen je i jak vjetar, prema večeri opet jugo koje je neki dan bilo olujne snage. I moglo bi biti opet. Moguće je, ipak, da vrhunac vjetra bude tek nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se same utakmice tiče, Hrvatskoj je dovoljan i bod da prođe kvalifikacije. Slovaci pak imaju imperativ pobjede ako ne žele ovisiti o drugima, a zatim jednako tako moraju kod kuće pobijediti Azerbajdžan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo