NEVJEROJATNO JE ŠTO TRENER BAYERNA GOVORI NAKON ŠTO SU SE RIJEŠILI PERIŠIĆA: / U cijelu priču je upleo i Salihamidžića

Image
Foto: Profimedia

S njim su se složili i Thomas Muller i Manuel Neuer

25.9.2020.
11:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna po drugi puta u povijesti su pobjednici UEFA Superkupa svladavši u finalu u Budimpešti Sevillu nakon produžetka 2:1 (1:1).

Za Bayern je zabio Leon Goretzka (34) i Javi Martinez (104'), a za Sevillu Lucas Ocampos (13'pen). Ivan Rakitić je igrao za Sevillu do 56. minute, a na njemu je napravljen jedanaesterac u 13. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nakon ove iscrpljujuće utakmice vidjeli smo igrače Bayerna koji su bili potpuno iscrpljeni, neki su čak i imali probleme s grčevima. Postalo je nakon ovoga odmah jasno da nedostaje svježine igračima, a naglasio je to nakon utakmice i trener Hansi Flick.

"Rekao sam to puno puta. Hasan (Salihamidžić op.a.) zna da ćemo trebati još kvalitete u svom sastavu. Moramo imati opcije da možemo igrati ovakve utakmice. Hasan i njegov tim rade na tome i vjerujem da će napraviti posao na pravi način“, rekao je Flick te se osvrnuo na grčeve na kraju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju je boljelo mnoge igrače. Već sam razgovarao s pomoćnim trenerima kako ćemo se s tim nositi", zaključio je Flick.

Image
[VIDEO] POČETAK IZ SNOVA ZA IVANA RAKITIĆA: /

Hrvat izborio penal i zagorčao život europskom prvaku

Image
[VIDEO] POČETAK IZ SNOVA ZA IVANA RAKITIĆA: /

Hrvat izborio penal i zagorčao život europskom prvaku

Tanak kadar

S njim su se složili i Thomas Muller i Manuel Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da trebamo pojačanja, ali postoje ljudi koji su za to odgovorni i koji će to srediti“, rekao je nakon te utakmice Thomas Muller, a složio se s njim i vratar Manuel Neuer koji je napomenuo da Bayern ima vrlo tanak kadar te da će zbog toga nova sezona biti velik izazov za njih.

Zanimljivo je da ovakve izjave stižu nakon što je Bayern vratio Perišića u Inter. Hrvatski reprezentativac je odigrao sjajne utakmice za Bayern, ali nisu ga odlučili zadržati u svojoj momčadi. Imali su pravo otkupa ugovora za 20 milijuna eura, ali bilo im je to očito previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo