Nećete vjerovati tko se želi vratiti u Dinamo!

U Maksimiru je ovoga ljeta izrazito prometno, a na vrata, uza svu silu stranaca koji su se već skrasili u Maksimiru, kuca i jedan stari znanac...

19.6.2013.
19:40
VOYO logo

U Zagreb je ovih dana svratio Brazilac Etto, bivši dinamovac kojem je istekao ugovor u njegovom dosadašnjem klubu PAOK-u. Tridesetdvogodišnji desni krilni igrač je u Zagrebu već pomalo zaboravljen, ali nada se da bi se to brzo moglo promijeniti jer je na Maksimiru proveo šest lijepih godina (od 2005. do 2011.).

"Želio bih se vratiti u Dinamo! Hoću biti kod kuće. Imam ponuda iz Grčke, ali htio bih ostati u Zagrebu i nastaviti karijeru u svom klubu, Dinamu. Treniram individualno s trenerom iz omladinske škole Dinom Julardžijom, bio bih sretan kad bih razgovarao s nekim iz kluba", izjavio je Etto za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Etto je tijekom dvije godine igranja u Grčkoj upisao 52 nastupa, ali čini se da mu Dinamo nedostaje. No, pitanje je koga će Zdravko Mamić izabrati za nasljednika Šime Vrsaljka, koji bi trebao završiti u Bayeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pisanju portugalskih medija, Dinamu je blizu Ivo Pinto, 23-godišnji desni branič Rio Avea. Portugalski klub ga je kupio za nešto više od milijun eura, ali je mladić potom otišao na posudbu u Cluj, gdje je postao stožerni branič rumunjskog kluba igrajući u Ligi prvaka.

Naravno, cijena je narasla, navodno čak na pet milijuna eura, a Cluj nema toliko novca za otkup ugovora mladog Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo