NEVJEROJATNI PRIZORI IZ RIMA ZBOG KOJIH ĆETE SE NAJEŽITI: / Romini ultrasi poklonili se svojim ljubimcima

Image
Foto: AFP

Roma nagrađena pljeskom i pjesmom svojih vjernih ultrasa

3.5.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Iako se Roma u srijedu navečer nije uspjela plasirati u finale Lige prvaka, mora se priznati kako su Talijani pružili sjajnu predstavu, zabili 4 gola Redsima, došli na korak produžetaka, ali na kraju nisu uspjeli.

No, to romanisti itekako mogu zahvaliti glavnom sucu utakmice, Slovencu Damiru Skomini i njegovim pomoćnicima koji su grubo oštetili domaći sastav. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Roma imala normalno suđenje, da su joj dosuđena dva kaznena udarca što su trebala biti, društvo s Olimpica bi sad slavilo senzacionalni plasman u finale ovog elitnog klupskog nogometnog natjecanja, bili bi vinovnici jednog od najvećih pothvata u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ultrasi Rome su nakon posljednjeg sučevog zvižduka svoje hrabre ljubimce nagradili pljeskom, aplauzom, pjesmom. Sve je izgledalo poprilično impresivno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Rome u jednom trenutku su se zaletili prema južnoj tribini, južnom zavoju Olimpica gdje su smještene najvatrenije pristalice rimskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Romini ultrasi jedni su od najboljih navijača u Italiji, najvjernijih s dugom tradicijom na talijanskoj navijačkoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo