NEVJEROJATAN POTEZ BARCELONE: / Na silu žele istjerati jednog od najboljih igrača, ali iza toga se krije zanimljiv plan

Image
Foto: Profimedia

Plan su već navodno počeli provoditi jer u prošloj utakmici Melo je bio na klupi

15.6.2020.
15:26
Profimedia
VOYO logo

Barcelona ima oveći problem. Žele ovoga ljeta u svoje redove dovesti BiH reprezentativca Miralema Pjanića, ali nemaju dovoljno novca da ga otkupe od Juventusa te su primorani na razmjenu igrača.

Međutim, Juventus nije zainteresiran niti za jednog veznjaka Barcelone osim za talentiranog Brazilca, Arthura Mela. I tu sada nastaje veliki problem jer Brazilac pak ne želi otići iz Barcelone, u kojoj je praktički tek počeo hvatati formu i dokazivati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Arthur Melo of FC Barcelona celebrates his goal with his teammates Lionel Messi and Frenkie de Jong Barcelona v CD Leganes, Copa del Rey football match, round of 16, Football, Camp Nou, Spain - 30 Jan 2020,Image: 495741596, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

No, Barcelona je silno zapela za Pjanića, u kojem vide idealno rješenje za vezni red u kombinaciji sa De Jongom i Busquetsom i ako je vjerovati talijanskom Tuttosportu, pokušat će svim silama otjerati Mela, odnosno, prisiliti ga na odlazak s Camp Noua.

Plan su već navodno počeli provoditi jer u prošloj utakmici Melo je bio na klupi, a vele Talijani da mu uskoro slijedi i razgovor s predsjednikom Josepom Bartomeuom koji će ga pokušati uvjeriti da mora prihvatiti ono što klub od njega traži, a to je u ovom slučaju odlazak u Juventus kako bi se Pjanić mogao preseliti na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo