NEVJERICA U ARSENALU I ENGLESKOJ: / Nesretni nogometaš mora pauzirati najmanje devet mjeseci!

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Najmanje devet mjeseci pauzirat će napadač Arsenala Danny Welbeck (25) zbog teške ozljede desnog koljena koju je pretrpio u dvoboju protiv Manchester Cityja (2-2) u 37. kolu Premier lige.

11.5.2016.
18:54
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

U Arsenalu su se nadali da je ozljeda lakše prirode, ali pregledi su pokazali da je operacija neophodna jer je došlo do teškog oštećenja hrskavice. Da stvar bude gora, Welbeck je tek u veljači odigrao prvu utakmicu ove sezone i to nakon desetomjesečne stanke zbog još jedne ozljede koljena. Do nove je ozljede uspio odigrati 15 utakmica i zabiti pet golova.

Koga će pozvati Hodgson?

Njegova dugačka stanka nije težakudarac samo za Arsenal, već i za englesku reprezentaciju koja neće moći računati na njega na nadolazećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Samo nekoliko dana ranije izbornik Roy Hodgson je ostao bez još jednog nogometaša Arsenala Alexa Oxlade-Chamberlaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji ističu da bi Hodgson umjesto Welbecka mogao pozvati Andyja Carrolla (West Ham), Thea Walcotta (Arsenal), Jessea Lingarda (Manchester United), Jermaina Defoea (Sunderland) ili Androsa Townsenda (Newcastle). Emgleska će na Euru igrati u skupini B s Rusijom, Walesom i Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo