NEUGODNE VIJESTI ZA MODRIĆA: / Procurila priča o suludom, ali itekako realnom transferu koji se Vatrenom neće svidjeti

Image
Foto: AFP
12.8.2019.
11:29
AFP
VOYO logo

"Razgovori su u poodmakloj fazi, ali to ne znači da je išta dogovoreno. Važno je da se svima definira budućnost".

Na vjerojatnu žalost Luke Modrića, ponovo je aktualizirana priča o transferu iz Real Madrida iz kojeg on nikako ne želi otići. U igri je već neko vrijeme Milan, ali sada je procurila priča o prelasku u PSG. Priča na prvu izgleda nerealno jer transfer bi uključivao i Neymara, ali kada se malo secira, ova razmjena čak ne izgleda tako loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni The Sunday Times tvrdi kako postoji opcija da Real za Neymara izdvoji 160 milijuna eura, ali da uz novac još transferira i Modrića u Pariz. Tvrde i kako je PSG blizu toga da prihvati ponudu, ali stvar zapinje na tome da bi se Neymar ipak htio vratiti u Barcelonu.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts to Real Sociedad's second goal during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 6, 2019., Image: 405585100, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Situaciju je komentirao i sportski direktor PSG-a Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovori su u poodmakloj fazi, ali to ne znači da je išta dogovoreno. Važno je da se svima definira budućnost", rekao je Leonardo.

Kao što smo kazali u uvodu, ovo se vjerojatno neće previše svidjeti Modriću, koji je više puta naglašavao kako bi se volio umiroviti u dresu Reala, ali u konačnici, PSG i nije tako loša opcija za Hrvata, a s druge strane nije ni za Neymara koji svim silama želi napustiti Park prinčeva. PSG-u je nužno potreban kvalitetan vezni igrač, a boljeg od Modrića nema, a opet Neymaru je potrebna momčad u kojoj će smjeti biti razmažena zvijezda, a Real je za njegov ego i apetit savršen izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo