NESUĐENI VATRENI IZBAČEN IZ KLUBA JER JE POSLAO PORUKU 'ŽIVIO RATKO MLADIĆ': / 'Izdao me prijatelj, svaki dan mi prijete'

Image
Foto: Instagram

Pozadina priče je ipak nešto dublja. Naime, Halilović se, kako je otkrio, navodno zamjerio menadžerima koji su od njega tražili novac da ga preporuče njegovu dosadašnjem klubu.

14.7.2020.
13:47
Instagram
VOYO logo

Belmin Halilović, 23-godišnji nogometaš iz Bosne i Hercegovine koji je trebao zaigrati i za Hrvatsku, izazvao je pravi skandal nakon što su se proširile slike na kojima se vidi kako je u poruci poslao "Živio Ratko Mladić", odjeven u majicu sa srpskim obilježjima.

Halilovićev sad već bivši klub Alfa Modrići odmah mu je uručio otkaz te je to i službeno priopćio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, klub je odlučio raskinuti ugovor s ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahtijeva da se isključivo koncentriraju na sport i profesionalne obaveze koje nogomet nosi", priopćili su iz kluba.

Image
Foto: Screenshot

Halilović je kao 17-godišnjak, kako se pisalo, trebao potpisati za splitski Hajduk, no u završnoj fazi pregovora ipak nije završio na Poljudu. Usto, izjavio je i da bi igrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u slučaju da dođe u hrvatski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ĐOKOVIĆ U POSJETU KOD KONTROVERZNOG BOSANSKOG DOKTORA: /

Vodio ga kroz tunele za koje tvrdi da mogu izliječiti koronavirus

Image
ĐOKOVIĆ U POSJETU KOD KONTROVERZNOG BOSANSKOG DOKTORA: /

Vodio ga kroz tunele za koje tvrdi da mogu izliječiti koronavirus

Ovo što prolazim ne bih želio ni neprijatelju

Objasnio je svoje viđenje ove situacije. Trebala je to, kako kaže za SportSport.ba, biti neka vrsta neslane šale, ali ga je izdao prijatelj.

"Izdao me je prijatelj koji uopće nije moje vjere, neću ga imenovati, ali smatrao sam ga bliskim u toj mjeri da je kod mene i ručao i večerao. A fotografija je bila neslana šala. Ispalo je da sam na dan obilježavanja genocida veličao Ratka Mladića, a u suštini fotografija je nastala još 1. srpnja, za što imam i dokaz, i bila je odgovor ovom prijatelju na neku njegovu fotografiju s ljiljanom. Sve je na kraju iskorišteno da bi mi se osvetili, iako sam krivac isključivo ja, jer na takav način se nisam smio šaliti. Ipak, i moj otac je bio u Armiji BiH", rekao je Halilović koji je priznao da dobiva prijeteće poruke na dnevnoj bazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobivam više od 700 poruka na Instagramu. Konstantno mi dolaze prijeteće poruke, ovo kroz što danas prolazim ne bih poželio ni neprijatelju", priznao je Halilović.

Pozadina priče je ipak nešto dublja. Naime, Halilović se, kako je otkrio, navodno zamjerio menadžerima Jasminu Memiševiću i Danijelu Pavloviću koji su od njega tražili novac da ga preporuče njegovu dosadašnjem klubu. Belmin im nije dao novac, a, kako tvrdi, da je to napravio, ništa se od ovoga ne bi dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor Pavlovića

Na sve to nije mogao šutjeti menadžer Pavlović koji je izjavio za SportSport.ba da Halilović laže te da ga je spreman tužiti.

"To nije istina, neka dokaže sve to što govori. On mene i ne zanima, samo sam htio učiniti uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucjenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže, uvalio. Imao sam u Sarajevu sprovod najboljeg prijatelja koji je poginuo u Hrvatskoj kada se sve događalo, nisam imao nikakve veze s tim, a svakako osuđujem ono što je napravio i što je veličao ratnog zločinca", kazao nam je Pavlović te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Prijetio je meni i mojoj djeci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je s ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se dogodilo i za to mora sam snositi posljedice".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo