IZNENAĐENJE NA POMOLU / Nešto se sprema na Rujevici: Rijeka pronašla novog trenera na neočekivanom mjestu?

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rijeka ima dobra iskustva sa stranim trenerima u mandatu Damira Miškovića, a u pamćenju Armade posebno mjesto ima Matjaž Kek, iako ni Simon Rožman nije odradio loš posao

9.6.2022.
8:52
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je proteklu sezonu završila neuspješnim nizom koji je uzrokovao da klub s Kvarnera naposljetku završi četvrti na tablici te upiše poraz na Poljudu u finalu Kupa. Veći dio sezone su pružali atraktivne partije pa su ljubitelji HNL-a na trenutke smatrali da igraju najljepši nogomet u Hrvatskoj.

Nakon završetka sezone, Rijeka se nalazi pred novim izazovima. Već su im otišla tri glavna igrača, Josip Drmić u Dinamo, a Robert Murić i Domagoj Pavičić u turski Konyaspor. Ostali su i bez trenera, novog još nisu dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Gradi se reputacija /

Regija bruji o Drmićevom transferu: 'Dinamo je aktivirao bombu'

Image
Gradi se reputacija /

Regija bruji o Drmićevom transferu: 'Dinamo je aktivirao bombu'

Riječani moraju brzo naći rješenja

Sigurno je samo da Robert Palikuća i Damir Mišković rade punom parom na kompletiranju stručnog stožera, a potom i momčadi za narednu sezonu. Portal 24 sata piše kako se na Rujevici očekuju 'zadnji vezni, Španjolac koji će staturom i iskustvom u sljedećoj sezoni donijet i više balansa u igri'.

Pitanje trenera je još neizvjesnije navodno se važe više opcija, a isti medij tvrdi kako će trener biti stranac. Tko bi taj trener mogao biti još nije do kraja definirano no Daily Record sugerira da je riječ o škotskom stručnjaku, treneru Dundee Uniteda Tamu Courtsu. Rijeka bi, navodno, za njegove usluge trebala platiti šesteroznamenkasti iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka ima dobra iskustva sa stranim trenerima u mandatu Damira Miškovića, a u pamćenju Armade posebno mjesto ima Matjaž Kek, iako ni Simon Rožman nije odradio loš posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo