NESREĆA ZA TALENTIRANOG HRVATSKOG VEZNJAKA: / Krovinović zbog teške ozljede koljena propušta kraj sezone

Image
Foto: Screenshot

Hrvatskom nogometašu pukao je prednji križni ligament desnog koljena.

22.1.2018.
15:47
Screenshot
VOYO logo

Mladi hrvatski veznjak i nogometaš Benfice Filip Krovinović teško se ozlijedio u prvenstvenoj utakmici protiv Chavesa u kojoj je Benfica uvjerljivo slavila 3:0.

Krovinović je ovu sezonu pružao sjajne predstave u dresu lisabonskog kluba i iskazao je kandidaturu za popis Zlatka Dalića i mjesto u avionu za Rusiju te odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KROVINOVIĆ ODIGRAO SJAJNU UTAKMICU ZA BENFICU PA PORUČIO: ‘Masakrirali smo Sporting i zaslužili pobijediti’

U 88. minuti pri rezultatu 3:0, Krovinoviću je 'propalo' koljeno i već je tada bilo jasno po reakciji Hrvata da se radi se o težoj ozljedi. Nakon pregleda stigla je loša vijest iz bolnice - pukao mu je prednji križni ligament desnog koljena te ga čeka operacija i najmanje šest mjeseci stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip se dobro drži, pozitivan je, nasmijan kao i uvijek. Sa svih strana mu stižu poruke podrške, telefon mu stalno zvoni, zvali su ga trener i suigrači, prijatelji, bivši suigrači i poželjeli brzi oporavak - javio se iz Lisabona za Sportske Novosti Marjan Šišić, Krovinovićev prijatelj i menadžer. "Bio je na terapiji, dobio štake i sad se čeka datum operacije. Čeka ga sigurno šest mjeseci stanke, poznavajući ga, vratit će se još jači no što je bio", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo