NEOVISNOST KATALONIJE UGROŽAVA LA LIGU: / Gostovanje Reala kod Girone opasno, ali iz vrha poručuju: 'Igra se!'

Image
Foto: AFP

Proglašenje neovisnosti Katalonije itekako bi moglo utjecati i na situaciju u La Ligi, a Real bi već u nedjelju trebao na gostovanje u tu, donedavno, pokrajinu.

27.10.2017.
16:38
AFP
VOYO logo

Real Madrid trebao bi u nedjelju od 16:15 gostovati kod Girone, ali ta se utakmica možda neće odigrati, unatoč željama igrača i stožera kraljevskog kluba.

Španjolski mediji već su ranije pisali da bi neovisnost Katalonije mogla izazvati velike probleme za odigravanje utakmica Primere, a policija bi radi sigurnosti mogla zabraniti igranje utakmice već u nedjelju pošto je situacija trenutno vrlo napeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zinedine Zidane obajvio je kako ga ova situacija ne zabrinjava i nada se da će se utakmica odigrati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osiguranje će biti na ovoj utakmici kao i na svakoj drugoj, pa ne znam zašto se ne bi igralo. Mi ćemo obaviti naš posao i nećemo misliti na išta drugo, samo na utakmicu", izjavio je trener Reala, a Lucas Vazquez je dodao:

"Znamo što se događa, ali razmišljamo samo o sportu. Pripremit ćemo se za utakmicu, to nam je dužnost", prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim vijestima, vodstvo La Lige odlučilo je kako nema potrebe za odgađanjem utakmice jer bi planirano osiguranje trebali biti sasvim dovoljno da se utakmica odigra bez problema, prenosi AS.

Podsjetimo, Barcelona je svoju utakmicu 1.10. protiv Las Palmasa na Camp Nou igrala bez publike zbog straha od nereda, a Barca je slavila sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo