NEOPROSTIV SKANDAL POTRESA BARCELONU: / Setienov pomoćnik divljački napao Messija - 'Je*emu! On ništa ne radi dobro'

Image
Foto: Profimedia

Vrijeme polako pokazuje kako Setien i njegovi pomoćnici možda nisu najbolji izbor za Barcelonu

3.3.2020.
16:36
Profimedia
VOYO logo

Barcelona se nije dobro provela na prvom ovogodišnjem El Clasicu, Real Madrid je slavio s 2:0 i u potpunosti je nadigrao Lionela Messija i njegove suigrače. Zapravo, bio je to ponajviše poraz trenera Quiquea Setiena koji je loše postavio momčad i još gore reagirao u ključnim trenucima utakmice.

Vrijeme polako pokazuje kako Setien i njegovi pomoćnici možda nisu najbolji izbor za Barcelonu, a da definitivno nešto nije u redu svjedoče i opaske Edera Sarabije, Setienova pomoćnika koji je tijekom utakmice s Realom podosta ružno vrijeđao svoje igrače i prije svega Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne radi ništa što bi trebao. Iznenada započne igrati i pucati kad bi trebao dodati, je*emu", divljao je kraj aut-linije Sarabia, kojeg, usput rečeno, igrači Barcelone baš i ne vole previše. U više je navrata ustajao s klupe i verbalno napadao svoje igrače. "Zabij ga Griezmann! Je*emu majku", vikao je prema Griezmannu i nakon toga više puta ružno psovao Boga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Držanje Sarabije kao pomoćnika vjerojatno neće biti dobar porez za Setiena jer ovako ružno govoriti o Messiju je u rangu smrtnog grijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo