NEOČEKIVANI REZULTAT DINAMOVOG PROTIVNIKA U LP: / Novi prvoligaš šokirao Manchester City, Guardioli se ovo već dugo nije dogodilo

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Dva gola Norwicha u prvih pola sata

14.9.2019.
20:46
Profimedia, Shutterstock Editorial
VOYO logo

Povratnik u elitni razred engleskog nogometa Norwich City šokirao je aktualnog prvaka Manchester City pobijedivši u susretu petog kola na Carrow Roadu sa 3-2.

Bila je to sjajna predstava 'kanarinaca' koji su ostvarili prvu pobjedu protiv 'građana' nakon svibnja 2013. godine kada su također slavili sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 18. minuti golom Kennyja McLeana nakon ubačaja iz kornera, a samo deset minuta kasnije već je bilo 2-0. Teemu Pukki je nakon brze kontre sjajno proigrao Todda Cantwella kojem nije bilo teško zabiti u prazna vrata. Bilo je to tek drugi put da je City pod vodstvom Pepa Guardiole primio dva gola u prvih pola sata utakmice.

City se nije uspio vratiti

Aktualni engleski prvak i skorašnji suparnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka je do poluvremena uspio smanjiti preko Sergia Aguera, međutim nakon svega pet minuta nastavka "kanarinci" su ponovo bili na +2. Emiliano Buendija je 'ukrao' loptu neopreznom Otamendiju i uposlio Pukkija koji pogađa za 3-1. Bio je to već šesti pogodak finskog napadača ove sezone, a ima i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je uspio smanjiti u 88. minuti golom Rodriga Hernandeza s ruba kaznenog prostora, a dvije minute kasnije moglo je biti i 3-3, no Tim Krul je obranio Aguerov udarac. U trećoj minuti nadoknade priliku je imao i Gabriel Jesus, ali je nizozemski vratar još jednom bio siguran.

Liverpool prvi

City je posljednji poraz u prvenstvu doživio u siječnju ove godine kod Newcastle Uniteda (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Cityja s oduševljenjem su dočekali na Anfieldu jer Liverpool nakon pet kola ima četiri boda prednosti. "Redsi" su u prvom susretu ovog kola pobijedili Newcastlea sa 3-1, te zadržali stopostotan učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo