BJELICA U PROBLEMIMA UOČI SUPERKUPA: / Rijeka će itekako imati šansu protiv ovakvog Dinama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Situacija u redovima hrvatskog prvaka nije idealna, pogotovo u obrani

12.7.2019.
22:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prvak i viceprvak Hrvatske Dinamo i Rijeka svoju će novu sezonu započeti srazom u Superkupu. U subotu na Maksimiru jedna od momčadi osvojit će svoj prvi ovosezonski trofej, a trener Dinama sjeća se kako je završila utakmica prošli put kad su se ova sva kluba susrela.

"Svi znamo kako je to prošlo u finalu kupa protiv Rijeke, boli nas još i danas taj poraz. U toj utakmici je Rijeka bila bolja, više je željela taj Kup. Dobro smo se pripremili", kazao je Nenad Bjelica, trener Dinama na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ALBANSKI KLUB DOBIO REKORDNU KAZNU ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICA: /

Dinamo je igrao u jednoj

Image
ALBANSKI KLUB DOBIO REKORDNU KAZNU ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICA: /

Dinamo je igrao u jednoj

Situacija u redovima hrvatskog prvaka nije idealna, pogotovo u obrani.

"Dilaver neće igrat sigurno, deset do 15 dana neće biti na raspolaganju. Isto tako Moharrami nije na raspolaganju, malo situacija s Teophilom nije baš jasna. Ali imamo mi dovoljno igrača i svi oni će dati sve od sebe", rekao je Bjelica, a poznato je da u Superkupu neće zaigrati ni najvrijedniji eksponat Dinamovog ljetnog izloga Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan u lovu na drugi trofej

U punom sastavu neće biti ni Riječani.

"Prvenstveno pozicija lijevog bočnog. Tu smo u manjim problemima. To je osnovna stvar, ostalo ovisi što će se događati s odlascima", rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Rijeka ima lijepu šansu da osvojenom kupu pridoda još jedan trofej u kratkom vremenu. Bio bi to ogroman uspjeh za Igora Bišćana.

"Lijepa prilika da otvorimo sezonu i pokušamo osvojiti trofej koji ima određenu vrijednost i sigurno da bi to bilo dosta pozitivno što bi nam dalo poticaj i popravilo atmosferu među nama", smatra Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo