DONNA SVE RAZOTKRILA /

RTL-ova Donna Diana Prčič postavila 4 ključna pitanja Pepijnu Lijndersu: 'Baturina wow, kakav talent...'

RTL-ova Donna Diana Prčić postavila treneru Salzburga 4 ključna pitanja

22.10.2024.
14:24
VOYO logo

U srijedu 23. listopada Dinamo igra u gostima protiv Red Bull Salzburga. Ključna je to utakmica za momčad Nenada Bjelice u Ligi prvaka.

Plavima bi tri boda puno pomogla u daljnoj fazi natjecanja, no i Austrijanci su motivirani nakon dva poraza u prve dvije utakmice. Bruno Petković bio je upitan za utakmicu, no sletio je u Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je stigao sa svih 24 igrača spremnih. Ostaje samo za vidjeti što za Austrijance Bjelica sprema u svojoj kuhinji.

Image
U PREDVEČERJE UTAKMICE /

Je li ovo sastav Dinama za RB Salzburg? Bjelica ima dilemu, razmišlja o njoj i u avionu

Image
U PREDVEČERJE UTAKMICE /

Je li ovo sastav Dinama za RB Salzburg? Bjelica ima dilemu, razmišlja o njoj i u avionu

Trener Red Bull Salzburga Pepijn Lijnders u 13.00 je izašao pred novinare, a pitanja mu je postavljala i RTL-ova Donna Diana Prčić. Ukupno mu je Donna postavila tri ključna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste imali dobar start u sezonu, ali proteklog vikenda vratili ste se s pobjedom protiv Altacha. Je li Dinamo Zagreb izazov za vas i postoji li u Dinamovom rosteru igrač na kojeg posebno obraćate pozornost?

"Imali smo dobar start u sezonu, ali proteklih mjesec dana je bilo teško. Start je bio dosta dobar. Rezultat i izvedba su nam bili odlični. Što se tiče Dinama iz Zagreba, napad je vrijedan pažnje. Petković je jedan od igrača na koje obraćamo pozornost, nije startao u Dinamovoj prošloj utakmici u prvenstvu. Čuo sam neke glasine da neće možda putovati u Salzburg, ali vidjeli smo da putuje. I Baturina naravno, wow, kakav je to talent. Ne samo oni, dosta je tu kvalitete u rosteru Dinama. I trener naravno, promjena trenera je donijela novu organizaciju i stil igre. Itekako kože miksati sustav, protiv Monaca je igrao s petoricom iza. Tad su igrali 5-3-2, dok su protiv Istre igrali 4-3-3 i 4-1-4-1. Protiv nas će izabrati vjerujem pravi sustav, ali vjerujem i da ćemo ih mi napasti na pravi način, bez obzira na sustav kojeg igrali", kazao je našoj Donni Diani Prčić.

Također, postoji povezanost između hrvatskih igrača i Salzburga. Prošle sezone preko Luke Sučića, pa Roka Šimića, a sad je tu isto talentirani Oliver Lukić. Računate li na njega za utakmicu?

"Oli je veliki talent. Debitirao je u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Jako je mlad, ali trenira s nama i kad trenira, vidi se koliko kvalitete posjeduje i na koji način, posjeduje pravi mindset. Hrvatska ima mnogo dobrih igrača koji su igrali ovdje, a mi smo sretni što je jedan takav kod nas. On je igrač za budućnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvara li vam pritisak što Dinamov trener Nenad Bjelica poznaje dobro austrijski nogomet i kako gledate na hrvatsku ligu?

"Naravno da je to prednost za Bjelicu, zna što očekivati i što poduzeti u datom trenutku. Pripremit će momčad najbolje što može. Igrao je često ovdje i zna sve. Sigurno da ima dosta iskustva. Što se tiče lige, igrate sad protiv prvaka, takva liga mora da je onda dobra i izazovna za svakog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Repriza prošlosezonskog finala u Madridu, Arsenal želi povratak na pobjedničke staze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo