BJELICA JE IZDOMINIRAN: / Jedan od junaka riječkog trijumfa otkrio senzacionalni tajni Bišćanov plan

Image
Foto: PIXSELL

'Zasluženo smo slavili, ostavili smo srce na terenu. Zahvalio bih se svima, čitavoj ekipi, navijačima, zajedno smo ovo osvojili'

22.5.2019.
21:21
PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je osvojila peti Kup u svojoj povijesti, Rabuzinovo 'Sunce' Bijeli su na Kvarner odnijeli u srijedu, nakon velikog slavlja na Aldo Drosini pobijedivši prvaka Hrvatske Dinamo 3-1. Više o tome možete pročitati - OVDJE. Trener Rijeke Igor Bišćan u potpunosti je izdominirao svog kolegu i sportskog suparnika na klupi Dinama Nenada Bjelicu. U potpunosti je Igor pogodio s Čolakom u prvih 11 umjesto Puljića. Uz spomenuto, Rijeka je stala u 5-4-1, neslomljivom trkom i duelom pokušavala zaustaviti, umrtviti igru Zagrepčana.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SLIKE GOVORE VIŠE OD TISUĆU RIJEČI: Modra tuga na Aldo Drosini

Image

SLIKE GOVORE VIŠE OD TISUĆU RIJEČI: Modra tuga na Aldo Drosini

Galerija

Jedan od junaka riječke pobjede bio je strijelac prvog pogotka Antonio Čolak. Odlično se Čolak snašao u ovom dvoboju, opravdao Bišćanovo povjerenje. Osim pogotka, puno je radio u obrambenom dijelu igre, skakao i borio se sa stoperima plavih, jednom zakačio Theophilea pa dobio žuti karton. U nastavku imao jednu priliku poslije koje je tražio kazneni udarac, ali nije bilo ništa od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Zasluženo smo slavili, ostavili smo srce na terenu. Zahvalio bih se svima, čitavoj ekipi, navijačima, zajedno smo ovo osvojili. Ne mogu vam opisati, presretan sam. Imali smo dobar plan, stajali smo u bloku i vrebali naše prilike," kazao je Čolak za kamere HTV-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je plan bio da stojimo u bloku, da koristimo naše prilike. Ostali smo u bloku, obranili se, imamo titulu. U ovom trenutku ne može biti bolje.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred 6.742 gledatelja pobijedili Dinamo. Bilo je to fantastično finale i zaslužena pobjeda Rijeke koja je po peti put osvojila 'Rabuzinovo sunce', pri čemu drugi put u posljednje tri sezone, dok je Dinamo u svom 22. finalu doživio sedmi poraz.

Golove u pobjedi Rijeke zabili su Antonio Čolak (13), Tibor Halilović (40) i Zoran Kvržić (84), dok je strijelac za Dinamo bio Mislav Oršić u 63. minuti. Dinamo je u 73. minuti imao jedanaesterac za izjednačenje, no Simon Sluga je fantastično obranio udarac Daniju Olmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo