NOVI HRVAT U TURSKOJ / Nenad Bjelica se u Trabzonsporu 'pojačao' iz Osijeka: 'Dobio sam ponudu koja se nije mogla odbiti'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Oduvijek me privlačio posao uz travnjak i u ovoj situaciji taj poriv je prevladao', kaže novi pomoćnik Nenada Bjelice

20.4.2023.
16:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica u stručni stožer Trabzonspora priključio je Danijela Jumića koji je do sada radio kao voditelj Škole nogometa u Osijeku.

Image
ZANIMLJIVO /

Istraživanje otkrilo frapantan podatak o Hajduku: Evo po čemu je splitska momčad druga na svijetu

Image
ZANIMLJIVO /

Istraživanje otkrilo frapantan podatak o Hajduku: Evo po čemu je splitska momčad druga na svijetu

Jumić je u Gradski vrt došao u lipnju 2021. godine i pod njegovim vodstvom Škola nogometa NK Osijek nastavljala je nizati zapažene rezultate i stvarati kvalitetne igrače, pišu službene stranice prvoligaša iz Gradskog vrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Danijelu na kvalitetnoj i korektnoj suradnji. U ove gotovo dvije godine nastavio je raditi putem kojeg je Škola nogometa NK Osijek ima u svojoj srži, zadržan je kontinuitet kvalitetnog rada o čemu najviše govore rezultati i broj reprezentativaca koje imamo u mlađim uzrasnim kategorijama. Danijelu želimo puno sreće u daljnjem razvoju profesionalne karijere, rekao je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević.

Zahvalu na oproštaju s Gradskim vrtom uputio je i Danijel Jumić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih se zahvaliti klubu na gotovo dvije prekrasne godine rada na poziciji voditelja Škole nogometa NK Osijek. Mogu reći da je ovo bio lijep period s poslovne i privatne strane zbog ugodnog osjećaja boravka i življenja u ovom gradu. Sretan sam što sam uspio dati svoj doprinos kvaliteti rada škole nogometa i ponosan što školu napuštam sa spoznajom da se ovdje nalazi velik broj talentirane i kvalitetne djece tako da po tom pitanju ljudi u klubu i navijači ne trebaju brinuti. Smatram da se radi kvalitetan posao i vjerujem da će uz kontinuitet rada, razvoja i napretka stasati neki novi prvotimci NK Osijek. Dobio sam ponudu koja se u vidu profesionalnog izazova nije mogla odbiti. Oduvijek me privlačio posao uz travnjak i u ovoj situaciji taj poriv je prevladao", istaknuo je Jumić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo