trener Modrih /

Nenad Bjelica odgovorio menadžeru Lovre Majera: 'Nitko nije iznad Dinama...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jasan je Bjelica bio u tome što je njegova vizija dok vodi klub

2.5.2019.
10:29
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Kad igrate u klubu koji je pun talentiranih igrača kao što je zagrebački Dinamo, lako je moguće da nećete biti zadovoljni svojom minutažom. Slučaj je to ove sezone Lovre Majera, vrlo dobrog mladog veznjaka Dinama čiji je menadžer kroz medije komunicirao kako Lovro zalužuje više vremena na terenu.

Nije se to ni najmanje svidjelo treneru Dinama Nenadu Bjelici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav način komunikacije ne prihvaćam, neovisno radi li se o menadćeru koji je počeo s radom danas ili prvom suradniku Jorgea Mendesa. odgojen sam tako da se prema svakoj osobi s kojom surađujem odnosim s poštovanjem, a očekujem da će mi to poštovanje biti uzvraćeno", rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Jasan je Bjelica bio u tome što je njegova vizija dok vodi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko, baš nitko nije iznad kluba. Niti jedan igrač, trener ili bilo koja osoba. DInamo je na prvom mjestu i tako će biti sve dok ja budem trener. Nikad nitko od menadžera nije radio pritisak na mene. Kad god bi tražili razgovor, uvijek bih pristao. Moje mišljenje o Lovri Majeru kao osobi i kao igraču se neće promijeniti. Cijenim ga. Ove godine igrom slučaja zbog ozljeda igra malo manje", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo