NEMA NAJBOLJU TEHNIKU: / "Mario nije najveća klasa, ali brojke govore za njega"

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Čini se da se Mario Mandžukić sve bolje osjeća u dresu Juventusa. Nakon pomalo uspavanog starta po dolasku iz Atletico Madrida, konačno je uhvatio ritam i počeo zabijati važne golove.

30.11.2015.
8:28
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Najprije je u srijedu postigao jedini pogodak u pobjedi protiv Manchester Cityja (1:0) čime je Juventusu osigurao prolazak u drugi krug, da bi u nedjelju bio strijelac i u trijumfu protiv Palerma (3:0) u 14. kolu talijanskog prvenstva. Zabio je prvi gol na utakmici u 54. minuti i to u svome uobičajenom stilu, glavom nakon nabacivanja s krila.

Image
ZAŠTO SADA ŠUTITE: /

Ismijavali Mandžu, pa im je Mario pokazao svoju klasu

Image
ZAŠTO SADA ŠUTITE: /

Ismijavali Mandžu, pa im je Mario pokazao svoju klasu

"Korisne karakteristike"

"Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao je za Bayern i Atletico Madrid. Možda nije najveća klasa i nema najbolju tehniku, ali ima karakteristike koje su korisne ovoj momčadi. Daje svoj doprinos, a brojke govore za njega. Očigledno mu odgovaraju nabacivanja na drugu stativu, ali radi i za momčad i čuva loptu", naglasio je nakon utakmice trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadački dvojac Stare dame u posljednje vrijeme čine Mandžukić i Paulo Dybala, a u drugi je plan pomalo pao bivši nogometaš Real Madrida Alvaro Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač kaznenog prostora"

"Morata je član prve momčadi, ali mora popraviti kondiciju i osloboditi se pritiska. Dybala je zbog sjajne tehnike bolji kao drugi napadač koji povezuje vezni red i centarfora, dok su Mandžukić i Morata igrači kaznenog prostora. Ovisno o trenutku i karakteristikama utakmice, biram između tih različitih elemenata", objasnio je Allegri.

Podsjetimo, Mandžukić je od dolaska u Juventus postigao šest pogodaka - tri u Seriji A, dva u Ligi prvaka i jedan u talijanskom Superkupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo