JADAN KIKI / Nema kraja mukama Cristiana Ronalda: United ga kaznio kao nitko do sada, suspenzija nije jedini problem za Portugalca

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo našao se u velikim problemima

21.10.2022.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo neće biti u momčadi Manchester Uniteda za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja, objavio je klub s Old Trafforda. Rezultat je to njegova odlaska s klupe za pričuve prije nego što je završio susret protiv Tottenhama.

Image
JUVENTUS ZOVE /

Promjene na klupama po Engleskoj, Conte se vraća na staze stare slave?

Image
JUVENTUS ZOVE /

Promjene na klupama po Engleskoj, Conte se vraća na staze stare slave?

"Cristiano neće biti dio momčadi za utakmicu protiv Chelseaja. Ostatak momčadi fokusiran je na pripreme za utakmicu", objavio je Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je susret 12. kola Premier lige protiv Tottenhama (2-0) ispratio s klupe za pričuvne igrače, a nekoliko minuta prije kraja susreta svojevoljno je otišao u svlačionicu.

Image
Foto: Profimedia

Žestoko kažnjen

Poznati sportski novinar Fabrizio Romano otkrio je da iza odluke o izbacivanju Ronalda iz momčadi stoji trener "Crvenih vragova" Erik Ten Hag, kojega je u tome podržao klub, a danas su procurile nove informacije o njegovoj kazni. Naime, suspenzija za susret s Chelseajem nije jedina kazna s kojom će se suočiti portugalska superzvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Daily Mirror piše kako će se Ronaldo morati ispričati suigračima zbog onoga što je napravio, ali će i morati platiti milijun funti kazne. Za obične smrtnike to je iznimno velika kazna, ali Ronaldo takvu cifru zaradi u otprilike tri tjedna. Portugalac se oglasio o svemu na svojem Instagramu, ali se nije ispričao.

"Kao i uvijek tijekom svoje karijere, pokušavam živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se promijenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio posljednjih 20 godina igrajući nogomet na visokoj razini, a poštovanje je uvijek igralo vrlo važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo sam vrlo mlad, uvijek su mi bili važni primjeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam i kasnije uvijek pokušavao biti primjer mladima koji su ponikli u svim momčadima za koje sam nastupao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad nas trenutak ponese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno osjećam da moram nastaviti naporno raditi u Carringtonu (trening centar Man. Uniteda op.a.), podržavati svoje suigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Podleći pritisku nije opcija. Nikad nije bilo. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno", napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo