NEKE STVARI SAD SU IPAK JASNIJE: /

Čačićeva enigma na pripreme dolazi s dvostrukom titulom

Image

Duje Ćaleta Car, branič koji je novo ime na popisu izbornika Ante Čačića za pripreme za Euro u Francuskoj, dolazi u Hrvatsku na pripreme sa svojim drugim osvojenim trofejom ove sezone.

20.5.2016.
9:29
VOYO logo

Nakon naslova prvaka, nogometaši Red Bull Salzburga, kluba za koji nastupa Ćaleta Car, uzeli su i austrijski kup pobjedom 5:0 protiv Admire u finalu. Ćaleta-Car odigrao je svih 90 minuta u sredini Salzburgove obrane, kao i u tridesetak prvenstvenih susreta ove sezone, a junak utakmice bio je Soriano sa hat-trickom u 7., 65., i 86. iz kaznenog udarca.

Image

Zašto je Ćaleta Car na Čačićevom popisu?!

Kad je objavljen popis Čačića za pripreme za Euro, dobar dio nogometne javnosti pitao se zašto je izbornik uvrstio Ćaleta Cara na popis?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ćaleta-Car igra u prvaku Austrije i standardan je. To se ne može ne primijetiti”, kazao je izbornik nakon što je objavio popis i bio u pravu! Nekadašnji igrač Šibenika i 19-godišnji mladi reprezentativac igra odlično i njegovo pozivanje je opravdano.

Sad ćemo vidjeti hoće li se dokazati na pripremama i uvjeriti Čačića da ga stavi na popis putnika za Francusku. Za to ima jedanaest dana počevši od danas. Naime, rok za prijavu završnog popisa od 23 igrača za Euro je 31. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo