TEŠKO KAZNENO DJELO / Potpuni krah velike zvijezde španjolskog nogometa. Nekadašnji 'wunderkind' vrijedan 15 milijuna eura, osuđen na četiri godine zatvora

Image
Foto: Profimedia

Dobio je četiri godine zatvora zbog seksualnog napada, a uz to će morati platiti žrtvi 50 tisuća eura odštete

4.5.2022.
12:15
Profimedia
VOYO logo

Slavni španjolski nogometaš iz redova Celte Vigo, Santi Mina (26) optužen je da je 2017. godine u Mojacaru, u prisustvu nogometaša Ibize Davida Goldara, silovao ženu. Žrtva je svjedočila protiv njih dvojice, a silovanje je nastupilo u kombiju kada je žrtva s Goldarom imala dobrovoljan seksualni odnos, dok ju je Mina seksualno napao.

Mina je dobio četiri godine zatvora zbog seksualnog napada, a uz to će morati platiti žrtvi 50 tisuća eura odštete i sljedećih 12 godina zabranjen mu je prilazak žrtvi na 500 metara. Goldar je pak oslobođen optužbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je potpuno nevažno čak i skandalozno, bizarno, detektiv koji je vodio slučaj izjavio je kako je djevojka nosila haljinu i usku odjeću te da je bila pod utjecajem alkohola, no takvi navodi ne mijenjaju činjenice.

Image
Foto: Profimedia

Liječnici s instituta za pravnu medicinu u Almeriji ustanovili su kako je genitalna lezija koju je prikazala žrtva kompatibilna i vjerojatna sa seksualnim napadom, dok su psiholozi s tog instituta utvrdili PTSP kod žene povezan sa svjedočenjem na suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santija Mine će se mnogi sjetiti kao "wunderkinda" iz Celte koji je kao jedan od najvećih talenata španjolskog nogometa prije sedam godina prešao u Valenciju. Prije tri godine vratio se u Celtu, za koju igra standardno, a trenutno vrijedi 15 milijuna eura i na vrhuncu je svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo