SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA / Nekada je bio heroj Hrvatske, a sada... Pogledajte što Ante Rebić radi dok Vatreni prolaze kroz pakao Lige nacija

Image
Foto: Profimedia

Dok hrvatska nogometna reprezentacija posljednjih dana vodi teške bitke u Ligi nacije, Rebić uživa u odmoru nakon uspješne sezone s Milanom

7.6.2022.
22:03
Profimedia
VOYO logo

Bivši ili bolje rečeno protjerani hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, nedavno je ponovo, po tko zna koji put, aktivirao svoj profil na Instagramu i od tada često dijeli svoju privatnost s fanovima.

Upravo je to napravio i sada, u trenucima kada njegovi bivši suigrači iz reprezentacije prolaze kroz pakao Lige nacija, odnosno, kada moraju u 11 dana odigrati čak četiri vrlo teške utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok hrvatska nogometna reprezentacija posljednjih dana vodi teške bitke u Ligi nacije, jedan od heroja Vatrenih sa SP-a 2018., Rebić, uživa u odmoru nakon uspješne sezone s Milanom. Podsjećamo, Milan je nakon dugo vremena osvojio Scudetto, a Rebić je baš tim povodom vratio profil na društvenim mrežama i nekako se odobrovoljio.

Sada je, eto, podijelio svoju sliku iz frizerskog salona i poručio kako mu je to ritual.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Izbačen zbog kritika

Podsjetimo samo, u slučaju da vas memorija slabije služi ili ste potisnuli. Rebić je prošloga ljeta potjran iz reprezentacije nakon što je javno, putem Instagrama, kritizirao izbornika Zlatka Dalića, reprezentaciju kao i stručnjake koji su komentirali utakmice Hrvatske na Euru 2020.

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", napisao je tada Rebić i od tada ga nije bilo na popisu izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dotakao se tada i televizijskih komentatora. Poručio je Robertu Prosinečkom, Antonu Samovojski i Goranu Vlaoviću sljedeće: "A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska", napisao je Rebić i zatim obrisao "storyje", a uskoro i profil. No, sada se vratio i kako vidimo, dobro je raspoložen. Prijateljski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo