NEKA NETKO KAŽE DA JE NJIHOV POSAO LAGAN: / Slavni strateg otkrio gadljive metode smjena trenera: 'Postoje otrovne grupe'

Image
Foto: Profimedia

Ugledni premijerligaški trener Alan Pardew otkrio je popirilično odvratne metode smjena trenera

10.12.2019.
8:40
Profimedia
VOYO logo

Poprilično bizarnu situaciju imamo u najjačoj ligi svijeta, englskom Premiershipu. U svega mjesec dana čak su četiri kluba otpusila svoje trenere, a neke smjene bile su zaista šokantne. Arsenal je otpustio Unaija Emeryja nakon serije loših rezultata, Marco Silva ostao je bez posla u Evertonu iz istog razloga, Quique Sanchez Flores prestao je djelovati u Watfordu... Ali uvjerljivo najgore je prošao Mauricio Pochettino koji je praktički protjeran iz Tottenhama.

Argentinac je napravio čudo o Spursa, doveo ih do finala Lige prvaka, držao ih među četiri najbolja kluba Premiershipa nekoliko sezona i umjesto da mu daju maksimalnu podršku, polako su ga počeli, kako sada ispada, sabotirati. Naime, ugledni premijerligaški trener Alan Pardew otkrio je popirilično odvratne metode smjena trenera, a ispada kako su glavni krivci igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion Manager Alan Pardew. AFC Bournemouth v West Bromwich Albion, Premier League, Vitality Stadium, Bournemouth, UK - 17 Mar 2018, Image: 366295678, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games o, Model Release: no, Credit line: James Marsh/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otrovne grupe

"U današnje vrijeme igrači dođu na trening i odu iz kluba, ali se čini kao da su stalno tamo. Imaju svoje zatvorene WhatsApp grupe u kojima komentiraju što se događa i jako brzo jedni na druge mogu proširiti crv sumnje koji narušava atmosferu. Sljedeći dan kad dođete na trening atmosfera je čudna i jasno vam je da se nešto neobično događa", rekao je Pardew koji ne radi otkako je prije godinu pol dobio WBA.

Pardew je otkrio kako je izgubio kontrolu... Igrači su mu na pripremama u Barceloni ukrali taksi i tako se vozikali gradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stariji igrači, ali i oni nezadovoljni sad imaju puno veću kontrolu i utjecaj na zbivanja u svlačionici. U tim zatvorenim grupama jako brzo mogu puno igrača okrenuti na svoju stranu i to je potpuno izmaknulo kontroli. Ne možete na to nikako utjecati, a ako i želite, odnosno zatražite neke informacije, samo ćete pogoršati situaciju. To vas dovodi u situaciju da biste neke važne ili skupe igrače rado stavili po strani ili ih se odrekli, ali to nema smisla jer su vezani za klub ugovorom i navijači ih vole", rekao je Pardew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo