'Ne znam kad ću opet doći, moram brinuti o zdravlju!'

'Neću doći na utakmicu s Ajaxom! Niti na onu s Rijekom, ne znam kad ću se opet pojaviti na utakmici. Igrači su pokazali da im trener Jurčić i ja ne značimo ništa!

16.10.2011.
12:18
VOYO logo

Izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića jako je pogodio poraz u Zadru. Niti prespavana noć ga nije uspjela ohladiti te je ponovio kako neće doći na utakmicu protiv Ajaxa u Ligi prvaka koju je čekao desetak godina.

"Neću doći na utakmicu s Ajaxom! Niti na onu s Rijekom, ne znam kad ću se opet pojaviti na utakmici. Isto kao što i ne znam što će biti dalje, moram brinuti o svom zdravlju, vidjet ćemo kako će se stvari dalje odvijati. Moram dobro razmisliti. Ali sad nisam bitan ja, bitan je Dinamo, bitna je reakcija igrača na utakmici s Ajaxom. Ako žele da i dalje budem s njima, neka daju sve od sebe u utorak", izjavio je Mamić u Sportskim novostimai nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su pokazali da im trener Jurčić i ja ne značimo ništa! To boli, osjećam se izdanim. Da ste samo vidjeli kako se živcirao predsjednik Barišić, kako je Joe Šimunić bio utučen kad je vidio što se događa na travnjaku, direktor Vrbanović je utakmicu napustio u poluvremenu", prepričao je Mamić i prstom upro u tribinu na kojoj su pojedini navijači Dinama imali međusobni obračun.

"Naglo se sve promijenilo. Na tribine su se vratili ljudi koji nose negativnu energiju, a igrači su se opustili nakon što su ušli u Ligu prvaka. Sad opet imamo ono od čega smo željeli pobjeći", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevoljko je Sammir, jedan od najlošijih u Dinamovoj momčadi u Zadru, govorio o događanjima na utakmici, ali i onome što je uslijedilo poslije nje.

"Ne volim takav nogomet, to i nije nogomet. Ponekad me nervira takav način igre u hrvatskoj ligi", kazao je Sammir. Jeste li se bojali? "Ma ne, ne bojim se, ali teško je igrati na tom malom terenu, lošem travnjaku, uz udaranje suparnika." Kako bilo, Mamić vam je uzeo premije koje ste zaradili u prošloj sezoni i za ulazak u Ligu prvaka. "Ne bih komentirao, ali to je ispravna odluka, on je gazda i moramo ga respektirati. Vjerujem da ćemo protiv Ajaxa odigrati potpuno drukčiju utakmicu, da ćemo biti maksimalno motivirani. Sigurno ćemo igrati bolje", zaključio je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201110150458006 arti-201110150037006 arti-201110141079006 arti-201110141016006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo