NE ŽELI PRODULJITI UGOVOR: / Real ostaje bez nezadovoljne zvijezde, u Juventusu ga čekaju raširenih ruku

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Europskom prvaku Real Madridu ide sjajno ove sezone: vodeći je u španjolskoj Primeri, a posljednji poraz u službenoj utakmici je doživio još u travnju. No, nisu svi sretni na Santiago Bernabeuu.

30.12.2016.
9:44
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Posljednjih se tjedana naveliko nagađa da će klub napustiti James Rodriguez koji je prije dvije godine došao iz Monaca uz odštetu od čak 75 milijuna eura. No, Kolumbijac se jednostavno ne uklapa u planove Zinedinea Zidanea i njegov se odlazak čini posve izvjesnim.

Image
ŽELE DOVESTI RONALDA I NE PITAJU ZA CIJENU: /

Kinezi Realu nude 300 milijuna eura

Image
ŽELE DOVESTI RONALDA I NE PITAJU ZA CIJENU: /

Kinezi Realu nude 300 milijuna eura

Želi važniju ulogu

James, međutim, neće biti jedini koji će potražiti izlaz s Bernabeua. Prema pisanju španjolskim medija, slijedit će ga i 24-godišnji Isco koji nije nimalo zadovoljan svojim statusom u Realu. Španjolski reprezentativac se u početnoj postavi nađe gotovo isključivo kad je ozlijeđen netko od trojca Modrić, Casemiro, Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Reala već neko vrijeme pokušavaju s Icom dogovoriti produljenje suradnje, ali zasad bez uspjeha. I posljednjih su se dana vodili razgovori, ali Isco i dalje ne pokazuje namjeru za potpisivanje novog ugovora i ponavlja da želi imati jasnu ulogu u momčadi i počinjati najvažnije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, posve je jasno da mu to nitko u klubu ne može jamčiti i stoga je Iscov otac i agent sugerirao sinu da posluša ponude drugih klubova. U Premier ligi je više zainteresiranih momčadi, a i u Juventusu ga čekaju širom raširenih ruku i prate razvoj situacije. Ugovor s Realom mu traje do ljeta 2018. godine, a ako ga uskoro ne produlji, prodaja se čini jedinom opcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo