NE PRODAJE SAMO DINAMO IGRAČE PO VISOKOJ CIJENI: / Najbolji Rijekin 'klinac' na meti engleskih divova. Čak bi mogli i zaratiti

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prošle ga je godine tražio Udinese, ali sada su u igri puno moćniji i bogatiji klubovi

7.1.2020.
16:47
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan je od najtalentiranijih igrača hrvatskog nogometa i svakako je najbolji Rijekin mladi igrač u posljednjih 15-ak godina možda i više. Govorimo, dakako, o mladom reprezentativcu Ivanu Lepinjici o kojem se učestalo govori u superlativima već gotovo godinu dana. Da je ovdje ipak riječ o izvanserijskom igraču govori nam i činjenica da su brojni europski velikani zainteresirani za njegove usluge.

Prošle ga je godine tražio Udinese i to dok ga je još vodio Igor Tudor, ali sada su u igri puno moćniji i bogatiji klubovi pa bi mladić zaista mogao već ove zime napustiti Rujevicu. Lepinjicu već odavno prati Tottenham, a sada su mu se pridružili Chelsea, Leeds i WBA hrvatskog trenera Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

15.05.2019., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Osijek - HNK Rijeka. Ivan Lepinjica Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Portal The72 tvrdi kako su Leeds i WBA krenuli po Lepinjicu nakon što je Rijeka odbila ponudu Chelseaja teško otprilike četiri milijuna eura. Dakle, jasno je da će Rijeka tražiti puno više za svog najboljeg mladog igrača, ali sada barem svi ostali znaju ispod koje cifre se ne smije ići, odnosno koliko otprilike moraju dati za usluge mladog veznjaka koji je prema TM-u procjenjen na tek milijun eura. Lepinjica je relativno jeftin, ali vrlo kvalitetan mladi igrač i moglo bi se čak dogoditi da ovi engleski klubovi zarate zbog njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo