NE PAMTIMO KADA JE NEKI BIVŠI TRENER DINAMA OVO NAPRAVIO: / Bjelica se javio navijačima i dinamovcima preko Facebooka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Moramo priznati da se ne sjećamo je li ikada u novijoj povijesti trener ovako postupio nakon otkaza

16.4.2020.
21:39
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Kao što se posljednjih dana i najavljivalo, hrvatski nogometni prvak Dinamo raskinuo je ugovor s trenerom Nenadom Bjelicom. Bjelica je u četvrtak stigao u Maksimir na pregovore s čelnicima kluba, a dogovor je postignut nakon više od tri sata. Bjelica je imao ugovor još godinu i pol dana, a po sezoni je bio plaćen oko 1,5 milijuna eura.

Nekoliko sati nakon što je napustio Maksimir, Bjelica se javio navijačima i svojim sada već bivšim kolegama i igračima i to preko Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala igračima, stručnom stožeru, liječnicima, fizioterapeutima, ekonomima i svim ostalima s kojima sam dijelio sve dobro i loše u zadnje dvije godine. Hvala navijačima na sjajnoj podršci... Život ide dalje... Samo jako", stoji u objavi Nenada Bjelice, a mi moramo priznati da se ne sjećamo je li ikada u novijoj povijesti trener ovako postupio nakon otkaza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bjelica je preuzeo Dinamo u svibnju 2018. godine i na klupi 'modrih' ostvario je fantastične rezultate. Osvojio je dva naslov prvaka, a Dinamo je milimetar i do treće titule.

Prezimio je s 'modrima' u Europi' nakon 49 godina čekanja doguravši do osmine finala Europske lige, dok je ove sezone izborio plasman u Ligu prvaka gdje je Dinamo do zadnjeg kola bio i igri za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do razlaza s vodstvom kluba došlo je koncem ožujka nakon što igrači i stručni stožer nisu pristali na smanje plaća po uvjetima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo