NE, OVO NIJE SAN - VATRENI DANAS IGRAJU FINALE SVJETSKOG PRVENSTVA: / Dečki, donesite taj predivni pehar u Hrvatsku!

Image
Foto: AFP

Ovo se čekalo 20 godina, a sada je atmosfera luđa nego ikad

15.7.2018.
8:00
AFP
VOYO logo

Stigao je dan koji se čekao još 98. i bronce u Francuskoj! Hrvatska danas igra finale Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Francuske, a ne treba ni naglašavati da cijela nacija diše kao jedan. U svakom većeg gradu organizirano je gledanje utakmice, a brojne tvrtke odlučile su sutrašnji dan odrediti neradnim.

Skraćeno se radi

Također, danas će mnogi imati skraćeno radno vrijeme kako bi svi na vrijeme stigli u svoje domove, lokalne kafiće, parkove ili trgove i mogli u miru bodriti Vatrene u borbi za krov svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najpoznatijih zgrada na svijetu, njujorški Empire State Building, svijetlila je jučer u bojama Hrvatske i Francuske kako bi odala priznanje dvjema reprezentacijama koje su izborile finale Svjetskoga prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik i igrači optimistični

Dalić i društvo jučer su bili sjajno raspoloženi u najavi utakmice.

"U finalu idemo u fight, bacit ćemo se na glavu, pa što bude. Ako osvojimo trofej nitko neće biti ponosniji, ako ne, čestitat ćemo suparniku i ići dalje. To je sport," poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snage će biti i viška. Ako treba, nosit ćemo jedne druge. To je najveća utakmica za nas," poručio je Ivan Rakitić. "Mi više nemamo zašto trenirati. Potrebniji su nam odmor i relaksacija. Imamo sitnih problema, ali se nadam da ćemo to riješiti. Nisam, zabrinut jer imamo dobru klupu i igrače koji jedva čekaju nastupiti,", zaključio je optimistični izbornik.

Donesite taj pehar!

Nema sumnje kako se euforija u Hrvatskoj, ali i na tribinama reflektirala na Vatrene i čini se da je došao taj dan. Svi dišu kao jedan, znaju da mogu, žele pobjedu više od ičega i vrijeme je da Hrvatska kući donese pehar prvaka svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo