NE MOŽE IM NITKO NIŠTA: / Madridski Real slaže čudesnu momčad budućnosti

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Madridski Real osvojio je tri od posljednje četiri Lige prvaka, od 2014. godine na ovamo, njihovu dominaciju uspjela je prekinuti jedino Barcelona.

16.6.2017.
7:30
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Real ima namjeru dovesti dva najtalentiranija mlada igrača Europe, 18-godišnjeg napadača Kyliana Mbappea iz Monaca i njegovog vršnjaka, vratara Gianluigija Donnarummu iz Milana.

Odšteta čak 135 milijuna

Tu se ne radi o tek perspektivi, već igračima koji su postali nezamjenjivi i neizostavni u postavama svojih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se par mjeseci govori kako će najtalentiraniji napadač Starog kontinenta, Francuz Kylian Mbappe put Madrida. Ovaj 18-godišnjak je ove sezone zabio 24 golova za Monaco koji je osvojio Le Championnat, a vjeruje se da će njegov transfer srušiti rekord koji je prošle godine postavljen Pogbinim prelaskom iz Juventusa u Manchester United.

Real bi mogao Monacu platiti oko 120 milijuna za ovog čudesnog napadača, spominje se čak i 135 milijuna. Posljednjih se dana govorilo kako bi Madriđani mogli kupiti Mbappea i onda ga jednu sezonu ostaviti na posudbi u sadašnjem klubu gdje bi još malo brusio talent uoči dolaska na najveću pozornicu, onu u Realovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Mbappea nema dvojbi, taj mladić se već odlučio za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak su se sastali predstavnici igrača i Monaca s temom rekordnog transfera. Uz Real, zainteresirani su Arsenal, Arsene Wenger silno je bi želio Mbappea vidjeti u dresu "topnika" jer u tom igraču vidi nasljednika legendarnog Thierryja Henryja koji je također proizvod Monacove nogometne škole. I Chelsea je spreman upustiti se u tu utrku za mladog Kyliana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma odbio produljiti s Milanom

Što se tiče Donnarumme, njegov menadžer Mino Raiola, koji vodi karijere Zlatana Ibrahimovića i Paula Pogbe i prava je "noćna mora" za klubove, odlučio je napraviti veliki pritisak na Milan.

Image
PANIKA U MILANU: /

Vratar za kojim luduje cijela Europa odbio produljiti ugovor

Image
PANIKA U MILANU: /

Vratar za kojim luduje cijela Europa odbio produljiti ugovor

Mladi vratar u kojemu Talijani vide Buffonovog nasljednika, odbio je potpisati produljenje ugovora koji mu istječe sljedećeg ljeta. To znači da će "rossoneri" ovog ljeta morati prodati Donnarummu, jer bi ako budu čekali, u 2018. mogli ostati i bez igrača i bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, izvjesna je prodaja, a talijanski mediji već bruje o tome kako je dogovoren transfer mladog vratara u Real. Inače, Donnarumma je u suzama potpisao prvi profesionalni ugovor s Milanom, "klubom svog života", ali sada je odbio produljenje, što je razbjesnilo Milanove navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo