NAVIJAČIMA 'MODRIH' PUKAO FILM: / Nakon novog debakla Dinama napali braću Mamić - 'Vi bi i koronu u mjesec dana uništili'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo je ponovo bio neuvjerljiv i izgubio je od najvećeg rivala, koji je do sada bio u očajnoj formi i to na svom stadionu

13.7.2020.
8:47
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 34. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Maksimir pobijedio Dinamo sa 3-2 upisavši tek drugu pobjedu u zadnjih šest kola, dok je Dinamo upisao i drugi poraz u nizu.

Bio je to odličan i sadržajan derbi u kojem je Dinamo vodio 1-0 i 2-1, ali je Hajduk ipak uspio okrenuti rezultat. Golove za Dinamo zabili su Luka Ivanušec (13), Mislav Oršić (61), dok su strijelci za goste bili Mario Čuić (31, 82) i Theophile-Catherine (86-ag).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, debi novog-starog trenera Zorana Mamića, započeo je debaklom. Dinamo je ponovo bio neuvjerljiv i izgubio je od najvećeg rivala, koji je do sada bio u očajnoj formi i to na svom stadionu. Dakako, ovakav je scenarij izazvao vrlo burne reakcije navijača Dinama, koji su nakon utakmice zasuli Dinamovu službenu Facebook stranicu komentarima na račun Mamića, igre Dinama i stanja u klubu.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Mamić

'Vi bi i koronu uništili u mjesec dana'

Izdvojit ćemo samo neke od komentara ostavljenih na službenoj Facebook stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo je*enu bajku kao da ju je Hans Christian Andersen sam napisao... Odličan Dinamo, odličan trener, počeli su mladi talenti širom svijeta dolaziti, osiguranu ligu. Nije nas nitko napucavao u europi, prezimilo se nakon 100 godina, publika je počela u većem broju dolaziti, savršenstvo... I onda je Netko rekao - e nećete razbojnici"... Zapitajte se"...

"Dok apostol iz Međugorja diktira brat sprovodi u dijelo! Nek ste se vi riješili Bijelice i svega što je bilo dobro i lijepo dvije godine! I onda ima likova koji to podržavaju i viču tata hvala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlična igra dinama pod vodstvom novog mladog i perspektivnog trenera, ali nedostajalo je malo sreće", "Kako se ljudi bore i ginu da učvrste peto mjesto svaka im čast kapa do poda", "Bravo braćo Mamić... Kladim se da vas puste umjesto Beroša, Capaka i kompanije da bi ste vi i koronu uništili za manje od mjesec dana... Sramite se", "Opet po starom svatko za sebe nešto kao igra! Čestitke Mamićima, sad ponovno sprdnja od igre, igrača i kluba! A što ćeš nikako naprijed".

"Kada ste samo malo išli logikom zdravog razuma imali ste sve; rezultat, savršene igrače, vrlo dobrog trenera, čudo atmosferu u gradu i na tribinama pa čak i mir na tribinama. Onda je “netko” odlučio to sve jednim potezom uništit, razvalit i bojkotirat preko noći pod krinkom uštede nekoliko stotina tisuća eura. Taj netko tko slovi kao dobar biznismen će sad vidjeti koliko će ga koštati taj apsurdno neprirodni suludi i samoubilački potez i možda sad shvati zašto ga navijači ne vole".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo