DO JUČER SU MU PJEVALI / Navijači žestoko opleli po Periji nakon jedne loše utakmice: 'On je sprdnja, ne može ništa ni u napadu, ni u obrani'

Image
Foto: Profimedia

Navijači Tottenhama nisu bili oduševljeni predstavom našeg Ivana Perišića

20.1.2023.
10:31
Profimedia
VOYO logo

Branitelji naslov prvaka Engleske, nogometaši Manchester Cityja u zaostaloj su utakmici 7. kola Premier lige velikim preokretom na svom terenu svladali Tottenham Hotspur s 4-2 (0-2).

Image
MALA ŠKOLA /

Kako je njega tako isprovocirao? Inače hladan Ancelotti potpuno je izgubio živce s 'Modrićevim sinom'

Image
MALA ŠKOLA /

Kako je njega tako isprovocirao? Inače hladan Ancelotti potpuno je izgubio živce s 'Modrićevim sinom'

Gosti iz Londona poveli su s 2-0 u završnici prvog poluvremena, prvo je Kuluševski (44) poentirao nakon neopreznog dodavanja vratara Edersona do Rodrija koji je pod pritiskom suparničkih igrača dao loptu ravno u noge švedskom napadaču, da bi ubrzo potom Emerson (45+2) glavom u mrežu pospremio odbijanac nakon obrane Edersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, već početkom nastavka City je s dva brza gola stigao do poravnanja, Alvarez (51) je iskoristio nepotrebni izlazak Llorisa sa svojih vrata i pogodio praznu mrežu za 1-2, a Haaland (53) je samo dvije minute kasnije glavom poravnao na 2-2. Pobjedu Cityju s dva gola osigurao je Mahrez (63, 90). Alžirac je doveo svoju momčad u vodstvo udarcem iskosa nakon još jedne grube pogreške Llorisa koji je primio pogodak u bliži kut, da bi u završnici utakmice iskoristio i veliku pogrešku Lengleta.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nemaju strpljenja...

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Tottenham do 69. minute, a u 60. minuti je imao odličnu priliku no njegov udarac je blokirao Lewis i odbio loptu u gredu. Perišić je ujedno bio u velikim problemima i u obrani. Njegovu stranu s lakoćom je probijao Mahrez koji je bio najzaslužniji za veliki preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stranici navijača Tottenhama su samo Llorisa ocijenili lošije od Perije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mahrez se rugao s njim, posebno prije Alvarezovog gola kojim se City vratio u utakmicu. Osim što je bio očajan u obrani, promašio je i zlatnu priliku u napadu", piše Spursweb.

U komentarima su se javili navijači, koji nisu bili nimalo zadovoljni predstavom našeg reprezentativca. "Perišić je sprdnja, teški nered", "Ne može ništa ni u napadu, ni u obrani", "Odigrao je utakmicu iz noćne more", "Sjećate se kada su govorili da je Perišić pojačanje sezone? Evo ga sad", "Bio sam uzbuđen kada nam je došao Perišić, ali moram priznati da je protiv Cityja izgledao gotov. Užasna partija, u obrani pogotovo", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo