NAVIJAČI LJUTITI ZBOG IZBACIVANJA DINAMA: / "Naviknuli su na bandu iz HNS-a i nisu uspjeli potplatiti nikoga"

Image

Izbacivanje juniora Dinama iz Lige prvaka zbog administrativne pogreške do koje je došlo u dvoboju osmine finala spomenutog natjecanja protiv Anderlechta (mladi

29.2.2016.
15:38
VOYO logo

UEFA tako nije imala milosti prema zagrebačkom klubu, čiji je, sad suspendirani djelatnik Anđelko Ivanjak, napravio propust tako da nije primjetio da mladi nogometaš Matija Fintić igra utakmicu unatoč tome što je u natjecanju po skupinama Lige prvaka već skupio tri žuta kartona. U klubu su se nadali kako bi im UEFA-ina Disciplinska komisija mogla progledati kroz prste zbog dopisa Anderlechta u kojem piše kako je Dinamo zasluženo prošao u četvrtfinale, ali kako su za ponavljanje susreta.

Image
TUGA I NEVJERICA U DINAMU: /

'Osjećam se kao da sam dobio robiju, a nisam kriv ni za što'

Image
TUGA I NEVJERICA U DINAMU: /

'Osjećam se kao da sam dobio robiju, a nisam kriv ni za što'

UEFA nema milosti za ovakve pogreške, ne sjećamo se da su ikome progledali kroz prste zbog iste stvari. Stoga su se nade dinamovaca razbile kad je ustanovljeno da je pogreška napravljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tužna vijest iz Maksimira odjeknula je Hrvatskom

Ova tužna vijest iz Maksimira odjeknula je Hrvatskom. Jedan dio smatra kako propisi moraju važiti za sve jednako, dok drugi kritiziraju Dinamo, Ivanjka, HNS i Mamića. Kako bilo, donosimo vam najzanimljivije komentare na kaznu UEFA-e naših čitatelja:

Image

"Čitam po novinama da igrač nije znao da ne može igrati zbog kartona. To je za puknut' od smijeha. A zašto je osoba zadužena za takve stvari u ekipi i zašto prima lovu? Ili je išao za onom 'proći će kao u Hrvatskoj, sredićemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravljena je neprocijenjiva šteta hrvatskom nogometu"

"Anđelko Ivanjak trebao bi kazneno odgovarati, isključit ga iz sporta za vjeke vjekova. Neprocjenjiva šteta je napravljena hrvatskom nogometu, a kako se momci osjećaju kada ih glupani vode A da netko preispita da tu nije u pitanju mitom obzirom da naše momke ne mogu pobijediti u igri. Stara đubrad sve s*ebu".

"Što ste mislili da je utakmica na našem terenu, gdje vladaju razne spletke? Žao mi te mladosti, zbog nekih neznalica. Dragi igrači glavu gore i biti će prilika. Živite sport i srce borbeno. Ja sam ponosna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naviknuli su na bandu iz HNS - a i nisu uspjeli potplatiti nikoga. Dobro je. Barem nisu gadno popušili u golovima. Sada bi mogao i neki trener dobiti otkaz. Jer uvijek je do trenera, osim ako se ne prezivaš Mamić.

"Nisam nešto lud za nogometom, ali kao roditelju žao mi je tih dečkiju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije HNS. Pravila su jasna i čista i nema pogovora. Gospodi iz HNS-a treba još jako puno da nauče pravila i ponašaju se po pravilima, a ne prema simpatijama. Gdje su pravila čista i jasna, sve je lako. I veliki Real izbačen je iz španjolskog Kupa iz istog razloga. Jednostavno, opravdanja nema za tako velike pogreške".

"Pa neka, što se prave 'grbavi'. Kao da nitko ne vodi evidenciju, tko ima kartone, a tko ne. Dosta muljanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije sve gotovo, probajte se obratiti Čedi Prodanoviću."

"Krivnja je isključivo trenerova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Traljavost uvijek košta bahatost. Koje ste vi budale."

"To se može samo kod nas dogoditi jer imamo nesposobne ljude".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak ima pravde."

"Ovako se to radi, a ne uvijek gledati kroz prste".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo