NAVIJAČI MILANA ODAHNULI: / Donnarumma potpisao ugovor s ludom odštetnom klauzulom, a uspio je uhljebiti i brata

Image

Premda se nagađalo kako bi Gianluigi Donnarumma (18) mogao napustiti redove Milana, mladi talijanski vratar produžio je ugovor s Rossonerima do 2021. godine.

11.7.2017.
19:40
VOYO logo

Jedan od najboljih mladih vratara na svijetu sredinom lipnja je odbio produžiti ugovor s Milanom koji mu istječe za godinu dana, što je izazvalo paniku na San Siru. Kao zainteresirani klubovi odmah su se javili Real Madrid i PSG i činilo se kako će Donnarumma napustiti klub ovoga ljeta.

Potpisao i Antonio

Milan je mladom vrataru prvotno ponudio 4,5 milijuna eura po sezoni, a tek nakon što je povisio ponudu na šest milijuna eura, postignut je dogovor. U ugovor je ugrađena i odštetna klauzula u iznosu od 92 milijuna eura, a zanimljivo Milan je kupio i Gianluigijevog devet godina starijeg brata Antonija koji je također vratar. Antonio je prošle sezone branio za grčki Asteras Tripolis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma je na vrata Milana stao kao 16-godišnjak, a prošle se sezone etablirao kao jedan od najboljih vratara u Europi, pa je već debitirao i za reprezentaciju Italije, te ga se smatra legitimnim nasljednikom Gianluigija Buffona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo