RAZOČARANI NAVIJAČI / Navijači Dinama bijesni nakon kiksa: 'Niste još vrtlara za trenera probali staviti'

Image
Foto: Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedna od najneizvjesnijih sezona u povijesti HNL-a tako može završiti za vikend, ali može dobiti nastavak i još veće ludilo posljednja dva kola. Susret Rijeke i Hajduka igra se u nedjelju u 17 sati, a tri sata kasnije Dinamo dočekuje Osijek

2.5.2022.
13:44
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 33. kola Prve HNL Lokomotiva i Dinamo su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1 (1-0). Lokomotiva je povela iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Sandro Kulenović (30-11m), a Dinamo je u drugom poluvremenu poravnao autogolom Nikole Solde (50-ag). Dinamo tako nije iskoristio remi Osijeka i Istre kako bi napravio još jedan korak prema naslovu prvaka. U ovom kolu je najviše profitirao Hajduk koji je zahvaljujući pobjedi protiv Hrvatskog Dragovoljca i kiksevima konkurenata ponovno u igri za prvo mjesto te ima četiri boda manje od Dinama.

Image
HNL /

Dinamu samo bod kod Lokomotive, borba za prvenstvo ponovno otvorena

Image
HNL /

Dinamu samo bod kod Lokomotive, borba za prvenstvo ponovno otvorena

Subotnji redovi za ulaznice i koreto Bad Blue Boysa neposredno prije utakmice, bili su odlična uvertira za gradski derbi između Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj. Za spektakularnu atmosferu pobrinuli su se navijači na ispunjenoj istočnoj tribini, ali smo zato bili uskraćeni za kvalitetnu nogometnu predstavu. Podrška BBB-a nije prestajala cijelu utakmicu, a na trenutke se priključivao i zapad. Ipak, navijači Dinama razočarani su napustili "Ulicu pjesnika". Što o igri momčadi misle oni najvjerniji mogli smo vidjeti nakon utakmice kada su nogometaši Dinama otišli pozdraviti Bad Blue Boyse, a oni su im uzvratili šutnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boysi na pozdrav igračima uzvratili šutnjom

Dinamo godinama nije imao podršku Bad Blue Boysa kao ove sezone. Zajedničko slavlje igrača i navijača nakon svake utakmice postala je tradicija. Igrači su stoga jučer dobili veliku poruku i svojevrsno upozorenje za svoje igre. A nezadovoljstvo su iskazali i navijači na društvenim mrežama koji su vidno razočarani igrom određenih pojedinaca i samim pristupom.

Image

Unatoč nepovoljnom rezultatu, Dinamo već ove nedjelje može obraniti naslov prvaka Hrvatske. Za to im treba pobjeda protiv Osijeka na Maksimiru i poraz Hajduka na Rujevici. Dinamo i Osijek su ove sezone rezultatski poravnati. Svatko ima po pobjedu u Osijeku, a susret u Zagrebu je završio neriješeno. S druge strane, Hajduk protiv Rijeke ima dva poljudska poraza, ali ih je zato pobijedio na Rujevici. Jedna od najneizvjesnijih sezona u povijesti HNL-a tako može završiti za vikend, ali može dobiti nastavak i još veće ludilo posljednja dva kola. Susret Rijeke i Hajduka igra se u nedjelju u 17 sati, a tri sata kasnije Dinamo dočekuje Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo