NAVIJAČI ĆE PODIVLJATI KADA OVO VIDE: / Mandžukić prelazi u redove najvećeg Juventusova rivala, ali tamo će biti tek zamjena

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Klub možda neće preburno reagirati, ali navijači bi mogli jer Mandžukić je bio obožavan

8.7.2020.
8:50
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Ugledni talijanski sportski dnevnik, Gazzetta dello Sport, donosi zanimljivu transfer-glasinu vezanu za hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Član kultne generacije Vatrenih koja je uzela srebro u Rusiji, trenutno je bez kluba jer je raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom i u potrazi je za novom sredinom.

Kao moguće destinacije spominjali su se ruski Lokomotiv, poneki turski velikan poput Fenerbahčea, zatim talijanska senzacija Verona, kao i Benevento predvođen Pippom Inzaghijem kao trenerom. Međutim, Gazzetta veli da se u priču oko Mandžukića sada umiješao i milanski Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) celebrates next to Juventus' Bosnian midfielder Miralem Pjanic after opening the scoring scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan., Image: 395417119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Navijači će podivljati

Talijani vele da Mandžukića želi dovesti Giuseppe Marotta, direktora koji je 2018. godine Juventus zamijenio Interom, a baš je on bio taj koji je Hrvata doveo u Juventus 2015. godine. Zapravo, sve je za Mandžukića i krenulo nizbrdo kada je Marotta otišao. U manje od godinu dana postao je nepoželjan i gotovo su ga otjerali u prvi klub koji se javio, a to je bio Al Duhail.

U Kataru je igrao sedam mjeseci, a kako se govorilo, nije bio pretjerano zadovoljan infrastrukturom i kvalitetom tamošnjeg nogometa pa se odlučio vratiti u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u Interu, ako se odluči tamo otići, čeka ga klupa jer teško da će Antonio Conte razdvojiti Romelua Lukakua i Lautara Martineza, ali dobra je stvar ta što Conte nema puno napadača u klubu, a ova dvojica ne mogu cijelu sezonu sama iznijeti pa će svakako dobivati prilika.

A što će u Juventusu reći na ovaj transfer? Klub možda neće preburno reagirati, ali navijači bi mogli jer Mandžukić je bio obožavan, kapetan, lider, vojnik, razvlačili su mu transparente s njegovim likom preko cijele tribine, a bio je čak i "uno di noi"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo