NASTAVLJAJU SE FRUSTRACIJE ZA BRAZIL: / Neymar i društvo nisu uspjeli pobijediti ni Iračane!

Image
Foto: AFP, EVARISTO SA

Nastavljaju se frustracije za brazilsku nogometnu reprezentaciju koja ni u drugom nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nije dupjela doći do pobjede.

8.8.2016.
8:43
AFP, EVARISTO SA
VOYO logo

Nakon što su u prvom kolu skupine A odigrali 0-0 protiv Južnoafričke Republike, istim je rezultatom okončan i dvoboj Brazilaca protiv Iraka u nedjelju u Brasiliji. Iračani su koristili isti recept kao i Južnoafrikanci: čvrstom obranom su izludjeli Neymara i društvo, a u 12. minuti su mogli i potpuno šokirati nakon što je Mohanad Abdulraheem pogodio vratnicu.

Nigerija u četvrtfinalu

U 43. minuti je i Renato Augusto pogodio vratnicu za domaćina turnira, a Brazil ni uz najveći trud nije uspio okruniti dominaciju u drugom poluvremenu. Za prolazak u četvrtfinale Seleçao će u srijedu u Salvadoru morati svladati Dansku koja vodi u skupini s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B Nigerija je osigurala prvo mjesto 1-0 pobjedom protiv Švedske. Sada ima šest bodova, slijedi Kolumbija, koja je odigrala 2-2 protiv Japana, s dva, a Japan i Švedsku su na po jedan. Meksiko je 5-1 pobjedom protiv Fidžija stigao na vrh skupine C s četiri boda, koliko ima i Južna Koreja, koja je odigrala 3-3 protiv Njemačke. Njemačka je treća sa dva boda, ali u posljednjem će kolu igrati protiv Fidžija, koji je na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu pobjedu u skupini D kojom je osigurao četvrtfinale ostvario je Portugal 2-1 slavljem protiv Hondurasa koji je ostao na tri boda. Toliko ima i Argentina nakon 2-1 pobjede protiv Alžira, te će upravo Honduras i Argentina u međusobnom ogledu odlučivati o drugom putniku među osam, dok je Alžir bez bodova ostao i bez izgleda za četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo