NASTAVLJA SE OKRŠAJ CONTEA I MOURINHA: / 'On je lažnjak! U prošlosti je bio malen, danas je malen i ostat će malen čovjek'

Image
Foto: AFP

Nizak Mourinhov udarac ražestio je Contea pa je u subotu navečer sasuo novu paljbu po Portugalcu.

6.1.2018.
21:58
AFP
VOYO logo

Nastavlja se žestoki verbalni obračun između dvojice velikih trenera - Antonija Contea i Josea Mourinha. Sve je prije nekoliko dana zakuhao trener Manchester Uniteda kada je izjavio da se nema namjeru ponašati kao klaun uz aut-liniju kako bi dokazao da mu je stalo do kluba koji vodi. U toj se izjavio prepoznao trener Chelseaja koji je poručio Mourinhu da očito pati od demencije jer je zaboravio što je on radio u prošlosti. Naravno, nije trebalo dugo čekati na Mourinhovu reakciju.

Image
VERBALNI RAT MOURINHA I CONTEA: /

'Ja nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica'

Image
VERBALNI RAT MOURINHA I CONTEA: /

'Ja nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica'

Podsjećanje na suspenziju

"Ne treba meni trener Chelseaja govoriti da sam griješio u prošlosti i da ću griješiti u budućnosti. Reći ću samo jedno: ja nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica", ispalio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aludirao je pritom na činjenicu da je Conte bio suspendiran jer kao trener Siene nije prijavio navodno namještanje utakmice. Conte je naknadno oslobođen svih optužbi, a ovakav ga je nizak Mourinhov udarac posebno ražestio pa je u subotu navečer u razgovoru za BT Sport sasuo novu paljbu po Portugalcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj s Ranierijem

"Kad ti je jedini cilj uvrijediti drugu osobu, onda si malen čovjek. Svi znamo Mourinha, uvijek je isti. To je njegov način i zato me ne iznenađuje. Život ide dalje, ne brine me Mourinho. Imat ćemo priliku to raščistiti kad budemo igrali protiv Manchester Uniteda", naglasio je Conte pa se prijetio jednog slučaja.

"Sjećam se kad je Mourinho uvrijedio Claudija Ranierija zbog njegovog engleskog. A kad je Ranieri dobio otkaz u Leicesteru, obukao je majicu s njegovim imenom. On je obični lažnjak. Pokazao je da je malen čovjek. U prošlosti je bio malen, u sadašnjosti je malen i u budućnosti će biti malen", zaključio je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo