Sve zbog Abramoviča / Nastavlja se noćna mora za Chelsea: Glavni sponzor ih tjera smjesta maknu njihov simbol s dresova

Image
Foto: Profimedia

Chelsea i kompanija Three potpisali su unosni sponzorski ugovor 2020. godine s čime je ta tvrtka postala glavni sponzor kluba.

17.3.2022.
18:24
Profimedia
VOYO logo

Problemi se nastavljaju gomilati za aktualnog osvajača Lige prvaka, Chelseaja. Klubu je nedavno zamrznut bankovni račun nakon što je vlasnik Roman Abramovič sankcioniram od strane britanske vlade i Europske unije.

Abramovič je vladao Chelseajem devetnaest godina, a prije što je sankcioniran objavio je kako planira prodati klub. Ipak, cijeli proces duži je od očekivanoga. Sada najviše pate upravo oni koji nisu ništa skrivili, s obzirom na to da nogometaši, treneri i ostali zaposlenici Chelseaja ovise o novcu ruskog oligarha, barem još malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Chelsea traži novog vlasnika, njihovi trenutni sponzori nastavljaju suspendirati ugovore s engleskim klubom. Momčad se drži skupa, a počeli su se pojavljivati osnovni problemi kao što je odlazak na utakmicu autobusom.

Žele maknuti svoj simbol s dresova

Chelsea i kompanija Three potpisali su unosni sponzorski ugovor 2020. godine s čime je ta tvrtka postala glavni sponzor kluba. Njihovo partnerstvo očito se izražava na dresovima po lijepim brojevima koji su bili veoma dragi navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Chelsea i tjedan dana nakon što je kompanija suspendirala ugovor nosi dresove koji potiču sponzorstvo između dviju strana. Telekomunikacijska tvrtka objavila je priopćenje povodom situacije u kojem traže što prije riješenje problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo