NASTAVAK PRIČE U KOJOJ JE FUTACS DOBIO NOGOM U GLAVU: / Torcida se očitovala o napadu, evo što poručuje. Oglasila se i policija

Image
Foto: PIXSELL

Što je uzrok napada nije poznato, ali iz Torcide su dali svoje viđenje situacije

23.4.2018.
16:19
PIXSELL
VOYO logo

U centru Splita nedaleko od Kluba navijača Torcida oko 14 sati fizički je napadnut mađarski napadač Hajduka Marko Futacs. Prema objavljenim informacijama, Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla i Ahmed Said Said bili su u Futacsevom društvu kada je nekoliko osoba izletjelo iz Kluba i verbalno napadalo Saida zamjerajući mu izdanja koja Hajduk pruža u posljednje vrijeme.

Saidovi suigrači pokušali su smiriti situacija kada je jedan od onih koji su izletjeli fizički nasrnuo na Futacsa te ga udario nogom u glavu. Od siline udarca slomljene su mu naočale i zadobio je modricu ispod oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRAMOTA DAN NAKON PORAZA OD DINAMA: /

Navijači u centru Splita napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Image
SRAMOTA DAN NAKON PORAZA OD DINAMA: /

Navijači u centru Splita napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Je li Futacs stradao jer je bio najistaknutiji u obrani suigrača ili je i sam postao meta zbog toga što je stao u obranu smijenjenog predsjednika Hajduka , nije poznato.

Gruić prokomentirao napad

Poznato je da to nije način na koji se Hajdukovi navijači obračunavaju. Tvrdi tako tajnik kluba Damir Gruić, glasnogovornik Torcide u izjavi za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"KN Torcida izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio jutros u gradu, a u kojem su sudjelovali i igrači Hajduka. Iako nemamo saznanja da su u istome sudjelovali pripadnici Torcide, ovim putem jasno šaljemo poruku kako je ovakav način iskazivanja nezadovoljstva prema igračima Hajduka za nas neprihvatljiv i nema opravdanja u nikakvom subjektivnom dojmu pojedinca o nečijoj lošoj igri."

Gruić je za isti izvor kazao da napadači nisu izašli iz Kluba navijača jer prostorije u to vrijeme nisu bile otvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i policija

O svemu se šturo oglasila i Splitska policija:

"Trenutačno provjeravamo informacije koje su se pojavile u medijima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo