NAŠ HAJDUK ODGOVORIO JELIČIĆU: / Posebno ih je zasmetao onaj dio o 40,000 ovaca koje plaćaju članarinu. A zanimljivo je što mu nude

Image
Foto: PIXSELL

'Može se informirati iz legitimnih izvora, ne samo iz usta Igora Štimca'

29.9.2018.
8:59
PIXSELL
VOYO logo

Joško Jeličić se nedavno osvrnuo na zbivanja u hrvatskom nogometu pa je tako prokomentirao Dinamo kazavši da u klubu otkako nema Zdravka Mamića caruju osmjesi, ali i hrvatsku reprezentaciju za koju je rekao da igrom nije zaslužila srebro na Svjetskom prvenstvu. Kazao je i da Zlatko Dalić zna da je pogriješio odlučivši se na ostanak na klupi Vatrenih, a spomenuo je i Hajduk. Udruga Naš Hajduk od njega je dobila ovo:

Image
JELIČIĆ BRILJIRA: /

Hajduk - ''No name' likovi vode 40.000 ovaca', Dinamo – 'Otkad nema 'ćaće' koji sve razje*e...', 'Dalić zna da je pogriješio ostankom'

Image
JELIČIĆ BRILJIRA: /

Hajduk - ''No name' likovi vode 40.000 ovaca', Dinamo – 'Otkad nema 'ćaće' koji sve razje*e...', 'Dalić zna da je pogriješio ostankom'

Ovce

"S jedne strane imamo situaciju da Igor većinu stvari koje artikulira je apsolutno u pravu, međutim mislim da se spušta na njihov nivo što je njemu nepotrebno. S druge strane imamo neke ‘no name’ likove koji su došli do nekakvih pozicija o kojima se više priča nego o igračima Hajduka. Ljudi lakše prepoznavaju nekakvog Rilova nego veznog igrača Hajduka, ali moram i ovo reći…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću reći da im se divim, ali zavidim tim ljudima. Znači, oni imaju 40.000 ovaca koji plaćaju članarine s kojima kupuju dionice kluba. Za to treba itekako i znanja i pameti. Malo sam ciničan jer me sve to boli, najvažniji je Hajduk, a on nije zaslužio da bude meta svih tih prepucavanja i svega ružnog. Rilov naziva Štimca neprijateljem?! Tko je on, tko mu je dao pravo da određuje prijatelje i neprijatelje kluba?"

Odgovor

Udruga se oglasila putem Facebooka, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joško Jeličić, dosadašnji 'stručni komentator' HTV-a koji je odnedavno angažiran na PlanetSportu, u danas objavljenom intervjuu uvrijedio je 40 tisuća članova HNK Hajduk Split nazvavši ih 'ovcama koje plaćaju članarinu', a pored toga je izrekao i neistinitu tvrdnju kako se tim novcem 'otkupljuju dionice kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Hajduk nema namjeru polemizirati s njim niti se spuštati na njegov nivo. No, od tvrtke u kojoj je angažiran službeno ćemo zatražiti objašnjenje stoji li iza ovakvih tvrdnji svog suradnika, kao i iza javnog vrijeđanja velikog broja građana Republike Hrvatske, između ostalog i onih koji su se odlučili za plaćanje i njihovih usluga.

Bolje obrazovanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, upoznat ćemo ih s činjenicom da njihov 'stručni komentator', barem ako je suditi po navedenom intervjuu, o projektu demokratskog Hajduka, mehanizmima upravljanja i svim drugim procesima očigledno ima manje znanja u odnosu na bilo koju od spomenutih 40 tisuća 'ovaca'.

Samom Jošku Jeličiću poželjet ćemo znatno bolje obrazovanje kao preduvjet bavljenja javnim poslom i u tom smislu, javno mu nudimo edukaciju, dobrodošao je na bilo koju od naših javnih tribina gdje može uživo i vidjeti one koje naziva ovcama i pitati sve što ga o modelu zanima. Sasvim sigurno bi mu bilo korisno informirati se iz legitimnih izvora, osim iz usta svog vjenčanog kuma Igora Štimca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo