'NARAVNO DA JE SPREMAN ZA LA LIGU': / Bjelica preko španjolskih novina prodaje jednog od najboljih igrača Dinama

Image
Foto: AFP

Nakon što se pojavila priča da je na meti Betisa oglasio se trener Modrih

11.6.2019.
8:57
AFP
VOYO logo

Gojak je jedan od najboljih igrača Dinama. Imao je dobru godinu, posebno igrajući u Europskoj ligi, te je zabijao važne golove. Tim je riječima trener Dinama NenadBjelica u razgovoru za Estadio Deportivo prokomentirao glasine da je za 22-godišnji veznjak na pragu prelaska u Betis iz Seville.

"On je ofanzivni veznjak, ali se može prilagoditi i zaigrati defanzivnije. Također, može igrati u svim formacijama. Lani je puno napredovao i zbog toga privlači interes brojnih europskih klubova", dodao je. Na pitanje je li sprema za izazove u španjolskoj ligi pozitivno je odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

19.04.2019., Gradski stadion, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. Amer Gojak Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pravi trenutak za inozemstvo

"Da, naravno. Ima snažan karakter i dovoljno je kvalitetan za La Ligu. Ovo je pravi trenutak za njega da ode u inozemstvo. Već je postao standardan reprezentativac", dodao je.

Gojakov ugovor s Modrima vrijedi još jednu sezonu, a prema Transfermarktu vrijednost igrača procijenjena je na 4,5 milijuna eura. Ove sezone nastupio je u 43 utakmice u svim natjecanjima, dao je četiri gola i još ih je četiri namjestio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo