Napetost u Bugarskoj: Stigli i 'zabranjeni' BBB-i!

Nogometaši Dinama u Razgradu čekaju prvi susret 2. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca, a Zdravko Mamić je na iglama jer su u Bugarsku, unatoč 'zabrani', došli i Bad Blue Boysi.

18.7.2012.
11:39
VOYO logo

Nogometaši Dinama u Razgradu čekaju prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka u kojoj će im domaćin biti Ludogorec.

Cijeli Razgrad je na nogama zbog dolaska hrvatskog prvaka, a domaćini se nadaju da bi mogli uzeti skalp Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je dolazak Dinama poput dolaska Barcelone ili Reala... Ali ne u nogometnom smislu, jer će Ludogorec sigurno pobijediti. Tu sam mislio na poseban doživljaj ljudi jer jedna momčad koja je igrala Ligu prvaka dolazi u naš grad", izjavio je jedan navijač Ludogoreca za Sportske novosti, a drugi pak dodao:

"Ludogorec je apsolutno iznenađenje, zapravo super senzacija u Bugarskoj. Zamislite, u ovom malom mjestu igra prvak i osvajač Kupa. Taj klub je izgradio isključivo novac, ovdje u Bugarskoj tko ima novca osvaja titule. Ludogorec je stvoren umjetno, mislim da će vrlo brzo, čim ponestane novca, opet preseliti u drugu ili treću ligu. Nemaju nikakve šanse protiv Dinama, znam sve o zagrebačkom klubu, čitao sam na internetu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bugarsku je pristiglo i nekoliko desetaka Bad Blue Boysa .

Podsjetimo, Dinamo je nakon ispada BBB-a na pripremnim utakmicama javnosti poručio da u Razgradu neće biti gostujućih navijača jer se tako dogovorio s Ludogorecom, no bugarski prvak tvrdi da nije sudjelovao u takvom dogovoru te da je upravi Dinama dao 350 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju napetost je u zraku, a Zdravko Mamić je uoči puta u Bugarsku izjavio da bi bilo "glupo junačiti se i reći da se ne boji" izgreda Bad Blue Boysa u europskim kvalifikacijama.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo