NAPETO JE BILO I DILJEM EUROPE: / Mađari izbacili Celtic, Sarajevo ispalo zbog teške sudačke pogreške

Image
Foto: Screenshot

Cijeli niz hrvatski nogometaša nastupio je u srijedu navečer u kvalifikacijama za Ligu prvaka

26.8.2020.
23:28
Screenshot
VOYO logo

Mađarski prvak Ferencvaros priredio je iznenađenje pobijedivši na gostovanju škotskog velikana Celtic sa 2-1 u susretu 2. pretkola nogometne Lige prvaka.

Iznenađenje je priredila i ciparska Omonija koja je u Varšavi nakon produžetaka pobijedila Legiju sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari su poveli u Glasgowu u sedmoj minuti golom DavidaSigera. Izjednačio je RyanChristie u 53. minuti, a pobjedu gostima donio je TokmacNguen u 75. minuti. Za Ferenvcaros je do 86. minute igrao bivši igrač Lokomotive Uzuni.

Omonija je u Varšavi slavila sa 2-0, a golove su zabili Jordi Gomez iz kaznenog udarca u 92. minuti, te Thiago Santos u 107. minuti. Za Legiju je cijeli susret igrao DomagojAntolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AZ je nakon produžetaka pobijedio Viktoroju Plzen sa 3-1. Gosti su poveli u 78. minuti golom Limberskog, a AZ je izjednačio u petoj minuti nadoknade preko Koopmeinersa iz kaznenog udarca. U produžetku je Gudmundsson golovima u 98. i 118. minuti gurnuo AZ u treće pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molde je na gostovanju u Celju slavilo sa 2-1, dok je Brest identičnim rezultatom slavio protiv Sarajeva.

U redovima slovenskog prvaka nastupila su četiri hrvatska nogometaša. JosipČalušić i DarioVizinger su odigrali cijeli susret, Ivan Božić je branio do 85. minute kada je umjesto njega zaigrao FilipDangubić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Midtjylland je golom JuniorBrumada u 78. minuti na gostovanju pobijedio Ludogorec sa 1-0.

Karabag je bio bolji od Šerifa sa 2-1, a FilipOzibić je za domaći sastav igrao do 70. minute. Kod Šerifa, kojeg vodi ZoranZekić cijeli susret je igrao AndrejLukić. GabrijelBoban je igrao do 74. minute, dok je BenediktMioč igrao prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: AZ Alkmaar - Plzen 3-1 prod. (1-1) Karabag - Šerif Tiraspol 2-1 Celje - Molde 1-2 Suduva - Maccabi Tel Aviv 0-3 LOKOMOTIVA - Rapid 0-1 Ludogorec - Midtjylland 0-1 Dinamo Brest - Sarajevo 2-1 Legia Varšava - Omonia 0-2 prod. (0-0) Cluj - DINAMO ZAGREB 5-6 11m (2-2) Young Boys - Klaksvik 3-1 Celtic - Ferencvaros 1-2

U utorak: PAOK - Bešiktaš 3-1 Tirana - Crvena zvezda 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo