NAPADAČ RIJEKE O RAZLICI IZMEĐU KEKA I BIŠĆANA: / 'Sretan sam što nam je Igor trener, ali jednu stvar smo primijetili svi!'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka je savladala Varaždin sa 2-1 u utakmici Kupa Hrvatske

5.11.2018.
14:08
Pixsell
VOYO logo

Rijeka je u utakmici Kupa Hrvatske teže nego očekivano savladala Varaždin (2-1), a junak Bišćanove momčadi bio je Antonio Čolak, koji je ušao sa klupe i postigao pobjednički pogodak. Čolak je u dosadašnjem dijelu sezonu postigao tek tri pogotka, te se još uvijek bori za mjesto u vrhu napada.

"Nismo imali puno vremena da bih davao neke definitivne zaključke. U periodu koji je iza nas jako smo mnogo radili na karakteru ekipe. Naglasak je bio na zajedništvu, da smo svi skupa jedna momčad", komentirao je rad novog trenera Igora Bišćana za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bišćan nam je puno dao i pokazao'

"Mislim da se to vidi na terenu i izvan njega. Kroz utakmice koje dolaze će se, pak, još više uočavati stil igre našeg trenera. Mogu reći da nam je već puno dao i pokazao", dodo je napadač.

"Ne bih puno komentirao razlike između Bišćana i Keka. Meni je najbitnije što sada radimo s Bišćanom, jako sam sretan što je on naš trener. Dao mi je povjerenje, već mi je vratio samopouzdanje. Ne samo meni, svaki je igrač to primijetio", dodao je Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjelo se to i u utakmici s Varaždinom u kojoj su šansu dobili i neki koji nisu igrali s Hajdukom u nedjelju i inače nemaju veliku minutažu. Svaki igrač mnogo znači za ekipu. Sve treba napraviti za momčad", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo