NAPADAČ OD 100 MILIJUNA EURA: / Real dogovorio dolazak Borussijine zvijezde

Image
Foto: AFP, RONNY HARTMANN

Real Madrid na kraju sezone krenut će u rekonstrukciju momčadi, na Santiago Bernabeuu se traži svježa "kraljevska krv".

9.3.2016.
11:35
AFP, RONNY HARTMANN
VOYO logo

Karim Benzema ima problema s ozljedama, a i on je već predugo u Realu, teško da francuski napadač može ponuditi nešto novu. Zato se Real okrenuo Bundesligi. I ako je već zapelo s Bayernom oko Roberta Lewandowskog, Madriđani imaju drugo, možda i bolje rješenje.

Na razini Ronaldovog i Baleovog transfera

Njemački Express navodi kako je već dogovoreno da fenomenalni strijelac dortmundske Borussije, Pierre-Emerick Aubameyang na ljeto seli u Real. Cijena transfera kreće se na rekordnoj razini, između 90 i 100 milijuna eura, koliko su Madriđani već platili za Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia je već odbila ponudu Engleza od 60 milijuna eura, ali ovakav posao s Realom se ipak ne odbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje djedu

Da sve bude još osobnije, napadač iz Gabona dao je obećanje pokojnom djedu koji je bio veliki navijač Reala, da će jednog dana zaigrati za njegov klub. Sad je došla idealna prilika, s financijskim uvjetima koji se ne odbijaju.

Aubameyang ima ugovor s dortmundskim klubom do 2020. godine. Ove sezone zabio je 22 gola u Bundesligi, ukupno 32 u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Milanu nije dobio prigodu

Gabonski napadač bio je u junior Milana, ali na San Siru nikad nije dobio pravu prigodu. "Rossoneri" su ga slali na posudbe u Dijon, Lille, Monaco, da bi konačno proigrao u St. Etienneu i iz tog kluba prešao u Borussiju 2013. godine za 13 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo