NANE IH POSLOŽIO: / Bilić odveo momčad do četvrtfinala i to 'petardom' u mreži Blackburna

Image

Nogometaši West Hama plasirali su se u četvrtfinale FA kupa uvjerljivom 5-1 pobjedom ostvarenom na gostovanju kod Blackburn Roversa.

21.2.2016.
17:04
VOYO logo

Golom Bena Marshalla poveo je engleski drugoligaš u 20. minuti utakmice. Gol je bio lijep, postignut prizemnim udarcem uz lijevu vratnicu Darrena Randolpha, a na sličan je način za izjednačenje samo šest minuta kasnije pogodio Victor Moses. Golom Dimitrija Payeta, krasnim, iz slobodnog udarca otišlo se na odmor s prednošću momčadi koja se nalazi na sedmom mjestu engleske Premier lige. Utakmicu je riješio u siječnju pridošli Emmanuel Emenike pogodivši za 3-1 i 4-1, samo da bi Payet u sudačkoj nadoknadi utakmice postavio konačan rezultat.

Ovo čekali gotovo sto godina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupnih 5-1 predstavlja i najuvjerljiviju pobjedu West Hama u ovom natjecanju još od 5. veljače 1910. godine kada su istim rezultatom srušili Wolverhampton. Zanimljivo, pet golova u FA kupu postigli su u prethodnih jedanaest gostujućih utakmica zajedno. U susret su ušli sa samo jednim gostujućim slavljem u posljednjih deset ogleda u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo