NAKON ZLATARA - ŽDRALOVI: / "Svugdje u svijetu se u Kupu događaju iznenađenja"

Image

Samo dva dana nakon što su izgubili u Rijeci i skliznuli na treće mjesto ljestvice hrvatskog prvenstva, pred nogometašima Dinama je novi izazov.

26.10.2015.
18:36
VOYO logo

U osmini finala Hrvatskog kupa Dinamo gostuje kod trećeligaša Mladosti iz Ždralova, mjesta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Kolo ranije su Modri uspješno odradili i gostovanje kod Oštrca iz Zlatara, bilo je na kraju 7:1 iako su Zagorci na poluvremenu držali 1:1.

Image
TO NIJE USPJELO NI ARSENALU: /

Oštrc izdržao jedno poluvrijeme protiv Dinama

Image
TO NIJE USPJELO NI ARSENALU: /

Oštrc izdržao jedno poluvrijeme protiv Dinama

"Po pobjedu i miran prolaz"

"Naravno da smo veliki favoriti, želimo sigurnu pobjedu i miran prolaz te ni o čemu drugome niti ne razmišljamo. Kup je uvijek specifično natjecanje, svugdje u svijetu se upravo tu događaju iznenađenja, ali uvjeren sam da se tako nešto neće dogoditi na našoj utakmici", poručio je Dinamov trener Zoran Mamić putem klupske internetske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz na Rujevici (1:2) u Maksimiru je već zaboravljen i misli su okrenute prema sljedećem suparniku.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Zoran Mamić

"U nogometu je to tako. Jučer smo igrali utakmicu i dobili ili izgubili - sutra je već nova. Nema previše vremena za analiziranje, tugovanje ili slavlje. Nova utakmica, novi protivnik, novo dokazivanje... I tako iz dana u dan", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinirani sastav

Trener hrvatskog prvaka će protiv Mladosti (14 sati) na teren izvesti 'šareni' sastav.

"Igrači koji su iznijeli veći dio utakmica u ovom periodu neće putovati, priključit ćemo nekoliko igrača iz B momčadi. Naravno, imamo i problema s ozljedama, ali bezbroj puta sam rekao da svi igrači koji su u našoj svlačionici itekako zaslužuju kvalitetom i karakterom biti u Dinamu, a upravo su im ovakve utakmice prilika da to još jednom i potvrde", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo